Stiri Sibiu cj sibiu accident sibiu incendiu sibiu strazi sibiu masini sibiu vremea sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Alo, Consiliul Judeţean? Suntem noi, veştile proaste!

Conducerea Consiliului Judeţean are probleme în ceea ce priveşte stabilirea bugetului pentru 2011. Un ordin comun al miniştrilor de Finanţe şi de Interne dă bătăi de cap, în sensul că instituţia judeţului trebuie să se încadreze într-un plafon al cheltuielilor de personal. Acesta este stabilit de Ministerul Finanţelor şi se ridică la suma de 118 milioane lei.

Omorât în timp ce traversa neregulamentar

Tragedie în noaptea de luni spre marţi la Cristian. În noaptea de 24/25 ianuarie puţin după ora 0, în pe DN 1, în localitatea Cristian un pieton a fost accidentat mortal de un autoturism.

Incendiu la Bungard

În cursul zilei de luni, echipajele Detaşamentului de Pompieri Sibiu au intervenit, cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la acoperişul unei anexe gospodăreşti, în localitatea Bungard.

Accident grav pe bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu

Accident care s-a lăsat cu fuga de la locul evenimentului, în Sibiu. Totul s-a întâmplat luni seara după ora 20 pe bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu. Un şofer de 35 de ani din Cisnădie nu a acordat prioritate unui microbuz în momentul în care a plecat de pe loc şi s-a ciocnit cu acesta.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
Maşini sparte la Sibiu

În cursul zilei de luni, Poliţia municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că două autovehicule au fost sparte de autori rămaşi neidentificaţi, în timp ce se aflau parcate pe diferite străzi din municipiul Sibiu. Unul dintre şoferi a sesizat faptul că autovehiculul i-a fost spart în timp ce se afla parcat pe strada Xenopol, iar din interior a reclamat lipsa panului de comandă al aparatul Sirocol.

20 tone de clorură şi 300 mc de sare pentru deszăpezirea Sibiului

Ninsoarea puternică din ultimele zile a scos pe teren toate utilajele de deszăpezire ale firmei care a încheiat contract cu Primăria Sibiu pentru această activitate.
În tot weekend-ul, echipele de deszăpezire au făcut peste 50 de ieşiri în teren cu cele şase utilaje şi au intervenit continuu pe arterele principale.

sursa: tribuna.ro

Bugetul de anul acesta, mai mic decât era în plan, şi mai mic decât anul trecut

Dacă în primele zile ale anului, planul pentru bugetul Sibiului era de 307 milioane lei, mai mare şi decât execuţia bugetară pe 2010, acesta a ajuns, între timp, la 282 milioane lei.

121 de accidente rutiere grave au avut loc în judeţ, în 2010

O statistisă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu arată că în anul care a trecut, pe drumurile din judeţ au avut loc 121 de accidente rutiere grave, cele mai multe dintre ele cauzate de viteza excesivă, în urma cărora 12 persoane au murit şi alte 59 au fost rănite grav.

Afgan prins de poliţiştii sibieni după ce a intrat în ţară ascuns într-un TIR

Un cetăţean de origine afgană a fost depistat în cursul săptămânii trecute de poliţiştii sibieni la Mediaş, în cadrul unei acţiuni de combaterea şederii ilegale a străinilor în ţară, anunţă repezentanţii Serviciului pentru Imigrări Sibiu.

9 grădiniţe noi, în Sibiu şi alte cinci localităţi, până în 2012

Nouă grădiniţe noi, dintre care patru cu program prelungit, vor fi construite în judeţul Sibiu, începând din această primăvară, iar copiii vor putea să înveţe în corpurile noi de clădire cel târziu din 2012, a declarat inspectorul şcolar general, Constantin Gorun.

A dat cu maşina peste el, de nervi

Pe o arteră atât de circulată ca bulevardul Mihai Viteazu, ai zice că nu are ce să ţi se întâmple încât să ajungi la ştirile de la ora 5. Şi totuşi, se mai întâmplă. Un sibian, de 38 de ani, drept răzbunare că nu i s-a acordat prioritate în trafic, l-a lovit cu maşina pe cel vinovat şi apoi a fugit.

ITM invită agenţii economici din nordul judeţului la discuţii

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu invită toţi agenţii economici din nordul judeţului la o întâlnire de lucru, în vederea lămuririi modificărilor legislative apărute în domeniul muncii, respectiv situaţia carnetelor de muncă.

Noi prevederi privind depunerea declaraţiilor de asigurare

Asociaţii unici, asociaţii, acţionarii şi comanditarii, care au fost asiguraţi obligatoriu, potrivit prevederilor Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, pe bază de declaraţie de asigurare, începând cu data de 1 ianuarie 2011 nu mai fac parte din categoria persoanelor asigurate obligatoriu în sistemul public de pensii, anunţă reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii din Sibiu.

sursa: ronduldesibiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *