Stiri Sibiu strazi sibiu politia mita voluntar primaria mediu hepatita basescu masina

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Apa şi canalizarea, extinse şi modernizate pe 60 de străzi

Lucrările, care se întind pe aproximativ 30 de kilometri, se vor face în cadrul proiectului finanţat cu fonduri europene „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi canal în judeţele Sibiu şi Braşov”. Investiţiile acestea sunt evaluate la aproximativ 12 milioane de euro. În total, proiectul însumează 124 milioane euro

Foşti poliţişti sibieni, cercetaţi pentru ultraj

Ciprian Turcu si Vasile Iancu, doi poliţişti destituiţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu - Serviciul Rutier în urma unor acuzaţii de luare de mită sunt implicaţi într-un nou scandal. Cei doi sunt cercetaţi de către poliţiştii din Braşov pentru ultraj contra bunelor moravuri şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Sibiul marchează "Anul european al voluntariatului"

Secretariatul Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare şi Incluziune Socială în Regiunea Centru (STP Centru), structură în cadrul ROGER Sibiu, organizează astăzi o dezbatere cu tema „Să fim voluntari în parteneriat! Promovarea bunelor practici şi a succesului înregistrat la nivelul parteneriatelor”.


  Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
Dragi şi respectabili militari, rezervişti şi actuali!

Din adânc şi binemeritat respect faţă de toate categoriile de militari români, pentru devotamentul cu care şi-au îndeplinit nobila misiune de apărare a acestui popor în decursul întregii istorii româneşti, pentru demnitatea şi onoarea cu care ne-au reprezentat sau sunt prezenţi astăzi în teatrele de operaţiuni militare din lume, Filiala Judeţeană Sibiu a Partidului România Mare nu poate rămâne indiferentă măsurilor luate de actuala guvernare privind recalcularea pensiilor militare.

Primăria veche se înnoieşte pe dinafară

Anul acesta se va lucra la faţadă şi la acoperiş. Lucrări de reabilitare a interiorului clădirii nu vor avea loc mai devreme de anul viitor sau peste doi ani.

Ministrul Mediului vine astăzi la Mediaş

László Borbély, ministrul Mediului, se va afla pe parcursul zilei de astăzi la Mediaş. Cu această ocazie, ministrul va avea o întrevedere cu reprezentanţii instituţiilor publice aflate în subordine, sub autoritatea sau coordonarea Ministerului Mediului şi Pădurilor.

Focar de Hepatită la Caşolţ

Alertă în Caşolţ, după ce medicii au descoperit un focar de hepatită acută virală de tip A, care evoluează încă de la sfârşitul lunii decembrie. În prezent, sunt 5 cazuri confirmate serologic şi alte 8 sunt în investigaţie, toate la copii dintr-o comunitate defavorizată.

Elena Băsescu, împotriva adopţiilor internaţionale

Europarlamentarul Elena Băsescu a susţinut, în cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European de la Strasbourg, un discurs referitor la proiectul de rezoluţie iniţiat de delegaţia italiană, care va fi votat astăzi. Elena Băsescu a spus că apreciază interesul italienilor pentru situaţia copiilor abandonaţi, interes pe care îl împărtăşeşte, dar, spune europarlamentarul, această problematică ţine doar de competenţa naţională.

sursa: tribuna.ro

În 2010, a crescut numărul furturilor din locuinţe şi de maşini

Furturile din locuinţă şi cele de autoturisme au ocupat în cea mai mare măsură timpul poliţiştilor sibieni în anul care a trecut, în contextul în care au existat creşteri de 28 respectiv, 12,5 la sută, scriu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu într-un raport de activitate. Potrivit aceleiaşi surse, cele mai multe tâlhării au avut loc în mediul urban.

360 hectare de teren agricol au fost retrocedate către 242 de sibieni

Primăria Sibiu a primit terenuri agricole de la Agenţia Domeniilor Statului (ADS) pentru a reîmproprietări 242 de sibieni, pe care cooperativele i-au lăsat fără pământ. Este vorba de 360 de hectare de pe locul fostului IAS Agromixtă. Primarul Klaus Iohannis a declarat că ar mai fi nevoie de aproximativ 200-300 de hectare.

Grupul Şcolar din Mârşa va avea centrală pe biomasă, de anul viitor

Primăria Avrig a început un proiect public - privat pentru construcţia unei centrale pe biomasă la Grupul Şcolar din Mârşa, care va deveni funcţională de anul şcolar viitor. Aceasta va asigura întreaga energie electrică a unităţii şi 40 la sută din agentul termic.

În Sibiu locuiesc peste 2.400 de străini

Conform datelor statistice oferite de Serviciul pentru Imigrări Sibiu, în judeţ sunt, în acest moment, 2.438 de străini. Din aceştia, 829 sunt din state terţe şi 1.609 sunt din state ale Uniunii Europene.

sursa: ronduldesibiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *