Stiri Suceava 16 mai 2011

Stiri Suceava  |  0 comentarii

Împuşcături în noapte pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

Un nou episod din filmul „Hoţii şi Vardiştii” s-a turnat la primele ore ale dimineţii de ieri la frontiera cu Ucraina, în ceea ce pare să se fi transformat într-o normalitate. Mai mulţi indivizi care transportau ţigări de contrabandă au fost urmăriţi de poliţişti, iar pentru prinderea lor a fost nevoie de utilizarea armamentului.

Gheorghe Ignat - „Ursul Carpatin”, suceveanul care se luptă în cuştile MMA

La 12 ani a intrat prima oară într-o sală de lupte greco-romane. Toţi colegii de clasă păreau pitici pe lângă el. Avea aproape 100 de kilograme şi o înălţime de 1,70 metri. „M-a adus un prieten la sală. Antrenorul (n.r.-Valerică Gherasim) a venit direct la mine şi mi-a spus: Tu vei fi campion!”, îşi aminteşte Gheorghe Ignat prima zi de antrenamente.

Zboruri cu parapanta, întrerupte violent de un tractorist

Trei tineri care practică parapantismul au avut parte de o experienţă traumatizantă după ce s-au trezit că un tractor vine în trombă spre ei, chiar în timp ce se pregăteau de un zbor. Bărbatul care conducea tractorul nu a făcut nicidecum o glumă, trecând intenţionat  peste cele două aparate de zbor, unul dintre piloţi fiind agăţat şi târât în jur de douăzeci de metri.

LIDL se pregăteşte să construiască şi al doilea complex comercial la Suceava

Concernul german Lidl & Schwarz, care deţine şi reţeaua de magazine Kaufland, vrea să dea startul la construirea celui de-al doilea complex comercial LIDL din municipiul Suceava.

Şantajată să facă sex, ca să nu afle iubitul ei că a fost prostituată la 14 ani

La mai bine de un an după ce a scăpat de individul care a obligat-o să se prostitueze pentru el, o adolescentă în vârstă de 15 ani s-a întors să facă sex cu necunoscuţi, şantajată de proxenet că, în caz contrar, iubitul ei va afla ce făcea ea .la vârsta la care abia şi-a scos buletinul.

Un nou cartier de vile va fi construit la ieşirea din Suceava spre Dragomirna

Piaţa imobiliară din Suceava dă semne de dezmorţire. După ce luni la rând singurele autorizaţii de urbanism emise de Primăria Suceava au fost doar pentru extinderi de balcoane, amenajarea de alei de acces şi uneori pentru câte o locuinţă individuală, în ultima şedinţă a Comisiei Tehnice de avizare a documentaţiilor de urbanism a fost analizată solicitarea de amenajare a unui cartier de vile pe o suprafaţă de 26.000 mp.

Vremea Suceava                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Flutur poate urca în ierarhia PD-L

Liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, poate urca în ierarhia PD-L, el candidând la alegerile naţionale din cadrul acestui partid care vor avea loc la sfârşitul săptămânii. Flutur deţine în prezent unul dintre posturile de vicepreşedintele, având şanse mari ca în urma Convenţiei Naţionale a PD-L să obţină una dintre cele patru funcţii de prim-vicepreşedintele.

Telefoane confiscate şi cerşetori ridicaţi, după o razie în Piaţa Mare

Poliţiştii au fost mobilizaţi acum două zile într-o razie în Piaţa Mare a Sucevei, controlul având drept scop combaterea actelor de comerţ stradal ce se desfăşoară pe aleea din faţa acesteia, precum şi a cerşetoriei. Acţionând între orele 10.00-13.00, lucrătorii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Suceava au aplicat 23 de amenzi, în valoare de 2.400 de lei, majoritatea pentru acte de comerţ ilicit, cu această ocazie confiscând 17 telefoane mobile, evaluate la 1.280 de lei.

Marş antidrog, acţiuni de ecologizare şi lansări de carte, în Săptămâna Voluntariatului

Prima ediţie a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, desfăşurată la Suceava, sub sloganul „Anul acesta se poartă voluntariatul”, se încheie duminică, 15 mai, cu acţiuni de ecologizare în parcul din localitatea Arbore. Săptămâna Naţională a Voluntariatului, ajunsă la a X-a ediţie la nivel naţional, este un eveniment naţional care îşi propune să mobilizeze cât mai multe persoane care să contribuie activ la dezvoltarea comunităţii din care fac parte.

„Dineu cu proşti”, spectacol de teatru pe scena suceveană

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc marţi, 31 mai, de la ora 20:00, spectacolul de teatru „Dineu cu proşti”, o antrenantă comedie despre prostie a lui Francis Veber, în regia lui Ion Caramitru. Horaţiu Mălăele va juca rolul principal în piesă.

Amenzi de 8.000 de lei, aplicate de Protecţia Consumatorilor unor agenţii imobiliare din judeţ

Comisarii judeţeni pentru Protecţia Consumatorilor Suceava (CJPC) au întreprins o acţiune de control în nouă agenţii imobiliare din judeţ, pentru a vedea modul în care sunt respectate prevederile legale privind protecţia consumatorilor la încheierea contractelor de intermediere pentru serviciile imobiliare. Controlul a vizat verificarea modului în care operatorii economici care prestează astfel de servicii respectă obligaţia de a furniza în scris informaţii corecte, clare şi precise, atât în faza precontractuală, cât şi în cea contractuală.sursa: monitorulsv.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *