Stiri Suceava 20 mai 2011

Stiri Suceava  |  0 comentarii

A luat ţeapă încercând să-şi înmatriculeze maşina în Bulgaria

Un bărbat din comuna Straja încearcă disperat de şase luni de zile să-şi recupereze maşina. Pasul greşit pentru victimă a fost atunci când i-a cedat autoturismul unui bărbat care îi fusese recomandat de o rudă, ca intermediar care înmatriculează maşini în Bulgaria. I-a dat acestuia vehiculul fără a-şi lua nici o măsură de precauţie, iar de atunci nu şi-a mai văzut maşina.

Mistreţi cu colţi de mii de euro, vânaţi sâmbătă de opt spanioli

O tăcere apăsătoare domneşte asupra pădurii. Frigul pătrunde în oase, înfige sute de ace în pielea feţei, pe mâini, dar nu faci o mişcare, ca să nu-i sperii.

Şoferul prins beat două zile la rând a stat mai puţin de 24 de ore în arest

Tânărul în vârstă de 21 de ani care s-a urcat beat la volan două zile la rând, de fiecare dată fiind prins de poliţie, mai mult, neavând nici permis de conducere, a petrecut mai puţin de 24 de ore în arest, procurorii decizând ieri că acesta poate fi cercetat în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Cinci romi s-au ales cu leziuni uşoare, după ce s-au răsturnat cu maşina 40 de metri într-o râpă

Un accident rutier care putea însemna o imensă tragedie s-a petrecut ieri, pe DN 2, la intrarea în Dănila. Cinci romi din Harghita, aflaţi într-un autoturism Dacia break, au văzut moartea cu ochii după ce şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina părăsind drumul şi răsturnându-se de mai multe ori în hăul de la marginea şoselei. Ca prin minune, ocupanţii maşinii au scăpat doar cu uşoare contuzii şi zgârieturi.

Comisarul Zavate, destituit din funcţia de şef al Poliţiei Siret şi trimis la Câmpulung Moldovenesc

Instalat în august 2008 la comanda Poliţiei oraşului Siret, comisarul Ioan Zavate a fost eliberat recent din funcţie pentru management defectuos.

Sindromul picioarelor neliniştite

Cu toate ca sindromul picioarelor neliniştite a fost identificat şi recunoscut încă de la începutul secolului al XVII-lea, el a fost documentat pentru prima dată abia în anul 1945, de către neurologul suedez Karl-Axel Ekbom.

184 de cadre medico-sanitare şi-au întocmit documentaţia care le permite să profeseze în alte ţări

Un număr de 184 de doctori, asistenţi medicali, farmacişti, kinetoterapeuţi şi tehnicieni dentari din judeţ şi-au depus în ultimele nouă luni dosarele la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava în vederea întocmirii documentaţiei pentru recunoaşterea diplomelor de studii, o parte dintre aceştia intenţionând să plece la lucru în străinătate.

Vremea Suceava                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

O studentă cu malformaţie pe creier are nevoie urgent de 700 de euro

O studentă cu malformaţie pe creier are nevoie urgent de 700 de euro. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, va pleca mâine la Spitalul General al oraşului Viena  - Universitatea Clinică pentru neurochirurgie, unde va fi supusă la cea de-a treia intervenţie chirurgicală, după ce în luna august şi noiembrie a anului trecut a suportat alte două operaţii.

Cea mai vârstnică femeie din Vama a împlinit 102 ani

O bunică din comuna Vama se poate lăuda că a “bătut suta” de multă vreme. Marţi, Domnica Balmoş a sărbătorit chiar aniversarea cu numărul 102. Înconjurată cu dragoste de familie, bunica Domnica a primit şi oaspeţi oficiali, pentru că primarul comunei, Nicolai Baltag, şi consilierul local Mihail Nicorescu au avut ideea ca o delegaţie din partea primăriei comunei să îi prezinte celei mai vârstnice localnice cuvenitele felicitări şi urări de bine din partea întregii comunităţi din Vama.

Două săptămâni fără apă potabilă pentru locuitorii din şapte localităţi sucevene

Locuitorii din şapte localităţi sucevene vor trăi două săptămâni de coşmar, în care nu vor beneficia de apă potabilă în locuinţele proprii, din cauza lucrărilor ISPA de reabilitare a conductei  de aducţiune a apei Ø 600 mm, de la sursa Berchişeşti până la gospodăria de apă Sf. Ilie.

Guvernul modifică din nou taxa auto, după ce CJUE a apreciat că sunt încălcate normele UE

Guvernul a decis ca, în aproximativ două săptămâni, să modifice din nou taxa de primă înmatriculare, după ce Curtea de Justiţie a Comunităţilor Europene (CJUE) a apreciat că această taxă încalcă legislaţia Uniunii Europene, au declarat surse oficiale.

Încă unul dintre tâlharii cu pistol de la Negostina, prins şi trimis la penitenciar

Încă unul din cei trei tineri din Bălcăuţi acuzaţi că au încercat să jefuiască o tânără aflată la volanul unui Mercedes, pe raza satului Negostina, victima fiind împuşcată în picior, a ajuns după gratii.

Poliţiştii suceveni participă la Cupa Prieteniei, în Italia

Echipa de fotbal a poliţiştilor suceveni va participa în perioada 22-27 mai la cea de-a XXV-a ediţie a Police Friendship Cup. Întrecerea din acest an va fi găzduită de localitatea Riccione, din Italia, echipa Inspectoratului Judeţean urmând să evolueze sub titulatura I.P.A. Regiunea 1 Suceava.sursa: monitorulsv.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *