Stiri Suceava 25 mai 2011

Stiri Suceava  |  0 comentarii

Prostituată minoră, salvată de la proxeneţi şi luată în căsătorie de unul dintre clienţi

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava au trimis, ieri, în judecată un individ acuzat că i-a promis unei minore o slujbă de ospătar în Grecia, însă în realitate adolescenta a fost dată pe mâna unor proxeneţi, tot suceveni, care au obligat-o să se prostitueze, în apartamentul lor din Atena.

Un sucevean, în slujba Vaticanului

A absolvi Academia Ecleziastică Pontificală de la Vatican nu este la îndemâna oricui. E o cinste la care aspiră mulţi, dar aleşii sunt extrem de puţini. Chiar şi aşa, preotul sucevean Ionuţ Paul Strejac rămâne modest şi spune că nu a urmărit niciodată un scop anume.

În cine şi în ce au sucevenii încredere

Care sunt oamenii de valoare şi de încredere din domeniile cheie din oraşul Suceava, care sunt instituţiile, companiile şi organizaţiile care îşi fac treaba şi cine ar fi potrivit să conducă municipiul şi judeţul Suceava, acestea sunt principalele informaţii oferite de un studiu realizat printre suceveni, prin intermediul a 25.000 de chestionare cu câte 21 de întrebări, la care s-a putut răspunde în perioada 27 aprilie - 5 mai 2011.

Povestea fetiţei de şapte ani „vedetă populară”, la „Dansez pentru tine”

„Vedetă populară” la doar şapte ani, având un palmares impresionant de diplome şi trofee câştigate la festivaluri de muzică din ţară, după ce a făcut o figură frumoasă la emisiunea „Românii au talent”, unde a fost aplaudată şi apreciată de public, Marta Catargiu, fetiţa crescută de un asistent maternal profesionist din Fălticeni, îşi va spune povestea, vineri, în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”.

Vremea Suceava                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Peste 60 de tineri cu dizabilităţi au participat la Campionatul Special Olympics, faza judeţeană

Peste 60 de tineri cu dizabilităţi au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Campionatul Special Olympics (fotbal unificat, tenis de masă şi atletism) - faza judeţeană, competiţie care a avut loc la Gura Humorului.

Suspiciuni de braconaj între paznici de vânătoare, rezolvate cu arma

Doi paznici de pe fonduri de vânătoare apropiate s-au acuzat reciproc de braconaj, iar unul dintre ei ar fi tras cu arma înspre celălalt. Incidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 22:00, pe raza comunei Berchişeşti, iar la faţa locului au fost trimişi ieri ofiţeri din cadrul Serviciilor Arme şi Investigaţii Criminale, precum şi un procuror criminalist.

Maşini în flăcări, răsturnări spectaculoase şi distracţie extremă

Vruum, vrumm! Uriaşul şoselelor porneşte de pe loc ca împins de o forţă invizibilă, urcă o pantă abruptă, pe care abia te-ai putea căţăra folosindu-te de mâini şi de picioare, se afundă cu roţile în noroi, pe care îl aruncă în toate părţile, iar la urmă, în timp ce mulţimea stă cu sufletul la gură, colosul de metal, cu tot cu pilot şi co-pilot, coboară aproape perpendicular o pantă care îţi dă fiori.

Primăria Suceava vrea să obţină un credit de aproape 4 milioane de euro

Municipalitatea suceveană intenţionează să se împrumute cu aproape 4 milioane de euro de la o instituţie de creditare internă sau externă, pentru a avea cu ce achita cheltuielile neeligibile din cadrul proiectelor europene demarate, cât şi a celor viitoare, pe care vrea să atragă noi fonduri nerambursabile.

Lista câştigătorilor Festivalului Concurs “Voinicelul 2011”, faza judeţeană

Festivalul Concurs „Voinicelul”, ediţia 2011, faza judeţeană, şi-a desemnat câştigătorii. 88 de formaţii de preşcolari, din cele peste 180 participante, s-au calificat la faza naţională a competiţiei, care se va desfăşura în luna iunie.

Cum să păstrăm cărţile Sfintei Scripturi şi ale Sfinţilor Părinţi

Biblia sau Sfânta Scriptură conţine cuvântul viu al lui Dumnezeu, cuvânt care lucrează pentru mântuirea omului, căci cuvintele Domnului "sunt duh şi viaţă" (In. 6, 63). Astfel, pentru importanţa şi valoarea sa, Sfânta Scriptură, dar şi cărţile Părinţilor Bisericii trebuie să fie păstrate şi cinstite după cuviinţă.

Caravană a poliţiei, cu imagini de la un accident, pe şoselele judeţului

Începând de ieri, un autoturism de teren, cu o maşină de poliţie în faţă, ca ante-mergător, tractează pe străzile judeţului Suceava o remorcă pe care sunt amplasate două bannere cu imagini de la un accident, scopul acestei acţiuni fiind informarea pietonilor cu privire la riscul de a fi implicaţi în evenimente rutiere. 

sursa: monitorulsv.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *