Stiri Suceava 6 mai 2011

Stiri Suceava  |  0 comentarii

Au furat din conturi bancare aproximativ 250.000 de euro, 70.000 de dolari şi 120.000 de lei

Mai mulţi indivizi din judeţul Suceava au reuşit să golească conturile bancare ale unor persoane înstărite şi să pună mâna pe o întreagă avere: aproape 250.000 de euro, 70.000 de dolari SUA şi peste un miliard de lei vechi.

Averi de nababi, ridicate din salarii de bugetar pentru arestaţii din Vama Siret

Arestările operate de Curtea de Apel Bucureşti în cazul poliţiştilor de frontieră şi al vameşilor de la Siret au adus în prim-plan şi o altă problemă: averile obţinute de cele 59 de persoane trimise după gratii. O scurtă lecturare a declaraţiilor de avere postate pe site-ul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava arată situaţii contradictorii. Dacă unii salariaţi ai Punctului de Trecere a Frontierei Siret şi-au etalat vile şi maşini luxoase, cei mai mulţi nu au mai mult de un apartament.

Onofrei consideră normală înfiinţarea unui alt partid, mult mai reprezentativ decât cele existente

La Convenţia Naţională din 14-15 mai, PD-L trebuie să găsească soluţii astfel încât Statutul să fie completat cu lideri de dreapta, cu oameni care au creat plusvaloare, alta decât sporuri sau indemnizaţii, este de părere prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei.

O vilă de lux, premiul cel mare la tombola organizată de magazinul Krione, din Iulius Mall

Ofertă irezistibilă pentru sucevenii care vor să câştige o vilă cu şapte dormitoare, cumpărând o pereche de ochelari din Iulius Mall.

Interes major pentru găsirea unui loc de muncă

Lipsa accentuată a locurilor de muncă îi determină pe suceveni să apeleze la toate soluţiile posibile pentru a prinde o slujbă, eventual una mai bine plătită. Aşa se face că firmele care se ocupă cu plasarea forţei de muncă nu duc lipsă de oferte. Oamenii care se adresează acestor firme provin din toate categoriile sociale, iar gradul de pregătire profesională este extrem de variabil.

Vânzător de etnobotanice, găsit mort în apartamentul său, cel mai probabil în urma unei supradoze

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, Eugen Ursariu, cunoscut drept vânzător de etnobotanice, a fost găsit mort, ieri după-amiază, în apartamentul său de la etajul III al unui bloc de pe strada Staţiunii, cartierul Obcini, iar oamenii legii bănuiesc că decesul a survenit în urma unei supradoze.

Vremea Suceava                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Taxă de până în cinci lei, pentru parcarea maşinilor în curtea din faţa Spitalului Suceava

Accesul maşinilor în curtea din faţa Spitalului Suceava va fi permis din vară numai contra cost. Aşa a informat directorul Vasile Rîmbu, care a arătat că se va percepe o taxă de până în cinci lei pentru autoturismele care vor să staţioneze în curtea din faţa unităţii. Şeful Spitalului Suceava a precizat că accesul vizitatorilor în curtea din spatele unităţii este liber, acolo fiind amenajată şi o parcare gratuită, însă pentru cei care vor să treacă de bariera amplasată în partea laterală a unităţii, lângă ambulatoriul integrat de specialitate, pentru a ajunge în curtea din faţa spitalului, trebuie să plătească o taxă de până în cinci lei.

Condiţiile în care un şofer beat a omorât o fetiţă, incerte după un an de anchetă

Un accident petrecut la mijlocul lunii aprilie a anului trecut, sfârşit tragic, cu decesul unei fetiţe în vârstă de 11 ani, autor fiind un şofer care era în stare avansată de ebrietate, devine un adevărat exemplu negativ în ceea ce priveşte „rapiditatea” cu care se desfăşoară ancheta, la 13 luni de la producerea sa dosarul fiind tot în fază incipientă.

Amenzi de 6.000 de lei, date firmelor ISPA de Primăria Suceava

Firmele ISPA au început să plătească pentru nesimţirea de a distruge străzile Sucevei şi de a le lăsa în paragină de luni de zile, sau, în unele cazuri, şi de peste un an.
După ultimatumul pe care l-au primit de la primarul Sucevei, care i-a avertizat că vor avea de suportat o ploaie de amenzi, pentru fiecare zi în care nu repară străzile distruse, de miercuri, autorităţile locale au început să pună biciul pe ei.

Băişanu cere urgentarea realizării drumului expres Roman – Suceava

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, i-a solicitat preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, să facă demersurile pentru realizarea drumului expres dintre Roman şi Suceava.

Peste 70 de şoferi, amendaţi zilnic în acţiuni cu maşinile radar ale poliţiei

Cele zece autospeciale Logan dotate cu camere video şi radare, intrate în dotarea Serviciului de Poliţie Rutieră în luna martie a anului trecut, surprind zilnic, în medie, peste 70 de şoferi care încalcă normele de circulaţie. Situaţia reiese din statisticile Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, conform acestora, în primele trei luni ale acestui an, poliţiştii care au acţionat cu maşinile radar aplicând 6.609 sancţiuni contravenţionale, de aici rezultând o medie de 73 de amenzi pe zi.

Termica nu intenţionează să reia furnizarea căldurii

Răcirea exagerată a vremii, în ultimele zile, a împărţit sucevenii în două tabere – cei care spun că ar trebuie reluată furnizarea căldurii şi cei care nu doresc acest lucru, pentru a nu mai avea de plătit în plus.
În noaptea miercuri spre joi, de exemplu, s-au înregistrat temperaturi de numai 3 grade Celsius. În acelaşi timp, nici ziua temperaturile nu au fost cu mult mai ridicate, media fiind mai mică de 10 grade Celsius.

Au furat un monitor LCD din sala de internet de la mall

Un monitor LCD din sala de internet destinată publicului din incinta unui mall din municipiul Suceava a fost furat, informează poliţia.
Furtul, susţin oamenii legii, a fost comis în după-amiaza zilei de marţi, 3 mai, în jurul orei 17.45, însă a fost observat şi anunţat la poliţie în ziua următoare.

De ce poftim fast food şi dulciuri şi nu fructe şi ce indică pofta pentru un anumit aliment

Motivele pentru care poftim mâncare grasă sau dulce, în loc de alternative sănătoase, ca fructe şi legume, sunt de mult timp cercetate de experţii în alimentaţie, aceştia relevând unele cauze pentru care simţim nevoia la un moment dat pentru un anumit aliment, potrivit dailymail.co.uk.

sursa: monitorulsv.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *