Stiri Suceava crima casa vacanta taxe benzina crestin lapte turism politie

Stiri Suceava  |  0 comentarii

O crimă din 1996, rămasă cu autori necunoscuţi, se prescrie în câteva luni

O crimă petrecută în 1996, pe raza judeţului Suceava, va fi ştearsă cu buretele peste câteva luni, fără ca nimeni să fi făcut nici măcar o zi de puşcărie.În urmă cu 15 ani, pe data de 4 mai, pe raza satului Mestecăniş, comuna Iacobeni, într-o zonă împădurită, la aproximativ 30-40 de metri de Drumul Naţional 17, a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex feminin, de aproximativ 35-40 de ani.

Casele de vacanţă din zona Câmpulung, luate la rând de hoţi

Casele de vacanţă din zona Câmpulung Moldovenesc au fost luate la rând de hoţi, în ultimele trei săptămâni fiind sparte nu mai puţin de douăsprezece cabane.

Liberalii solicită Guvernului să scadă taxele care se regăsesc în preţul benzinei

Liberalii suceveni solicită Guvernului să scadă taxele care se regăsesc în preţul benzinei. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în comparaţie cu veniturile populaţiei din celelalte ţări ale Uniunii Europene, preţul benzinei în România este de trei-patru ori mai mare.

Concubinajul, alternativa imorală a familiei creştine

Prejudiciile atâtor decenii de propovăduire ateistă s-au făcut simţite cu precădere pe tărâmul educaţiei moral-creştine a românilor. E un aspect vizibil, din păcate, chiar şi după alte două decenii de libertate religioasă. Aşa cum ne amintim, în perioada comunistă era "suficientă" oficierea căsătoriei civile, cea care crea efectele juridice şi sociale dorite.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Din lapte la dozator, un sucevean câştigă lunar 2.500 de euro

Cumpărarea laptelui la dozator a prins şi la suceveni, deşi cu doi-trei ani mai târziu decât s-a întâmplat în oraşele din Ardeal şi Banat.

Băişanu îi spune lui Flutur că acum era momentul să promoveze turismul din judeţ

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, consideră că şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, ar fi trebuit să promoveze în această perioadă turismul din judeţ. Băişanu a spus că după sărbătorile de iarnă unităţile de cazare din judeţul Suceava sunt goale.

Posturile de poliţie rurale vor fi desfiinţate

Posturile de poliţie rurale vor fi desfiinţate până cel târziu în prima zi a lunii mai, iar poliţiştii vor lucra ca sectorişti, potrivit unui proiect de reformare pe fond a Poliţiei Române care va fi public la jumătatea lunii februarie, a declarat, ieri, şeful IGPR, chestorul Liviu Popa.

Străzile Sucevei vor fi supravegheate de camere video, monitorizate de poliţişti

În aproximativ trei luni, tot ce facem pe stradă va fi filmat şi supravegheat de la distanţă, prin intermediul a 108 camere video care vor fi montate în cele mai aglomerate locuri din municipiu. “Ochiul magic” care va veghea asupra liniştii şi ordinii publice, pentru prevenirea criminalităţii şi siguranţa cetăţeanului, este un proiect în valoare de aproape 500.000 de euro, iniţiat de Primăria Suceava prin Programul Operaţional Regional.

A ars ca o torţă, în timp ce se afla la furat

Şanse foarte mici de supravieţuire pentru un tânăr în vârstă de 18 ani care a suferit arsuri pe aproape toată suprafaţa corpului, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a fost cuprins de flăcări, în timp ce încerca să fure cabluri de cupru de la un punct de transformare a energiei electrice.

Medicii de familie, revoltaţi de sancţiunile mari cu care sunt ameninţaţi

Medicii de familie suceveni sunt revoltaţi de sancţiunile mari cu care sunt ameninţaţi şi cer autorităţilor sanitare diminuarea cuantumului amenzilor. Doctorii spun că pedepsele pe care le riscă de anul trecut şi care s-ar putea menţine şi în acest an nu sunt direct proporţionale cu gravitatea abaterii, fiind taxată chiar şi cea mai mică greşeală care poate apărea pe fondul oboselii.

Furturi de pe şantierul şoselei de centură a Sucevei

Poliţia încearcă să dea de urma unor indivizi care au furat ţevi metalice de pe şantierul şoselei de centură a Sucevei. Furtul a fost sesizat poliţiei miercuri, în jurul orei 11.00, atunci când muncitorii veniţi la lucru au sesizat că bucăţile de ţeavă de la un viaduct, pe raza comunei Moara, au dispărut.

Şoferi pe ambulanţe şi microbuze de transport şcolar, amendaţi de Poliţie

Mai mulţi şoferi pe ambulanţe şi microbuze de transport şcolar au fost amendaţi de poliţişti după o acţiune de control în trafic care a vizat verificarea modului în care respectă aceştia legislaţia rutieră. Controlul s-a desfăşurat în dimineaţa zilei de 18 ianuarie, între orele 7.00 şi 10.30, poliţişti de la Serviciul Rutier, care au acţionat în mai multe zone ale judeţului, trăgând pe dreapta şi verificând şase ambulanţe şi 17 microbuze de transport copii.

Operaţiunile de căutare a bărbatului înecat pe Siret, sistate din cauza frigului

Operaţiunile de căutare a bărbatului în vârstă de 41 de ani dispărut pe râul Siret în timp ce se afla la pescuit au fost sistate după doar o zi, vremea rece şi persistenţa sloiurilor de gheaţă făcând imposibilă continuarea misiunii. 

Operaţiunile de căutare a bărbatului înecat pe Siret, sistate din cauza frigului

Operaţiunile de căutare a bărbatului în vârstă de 41 de ani dispărut pe râul Siret în timp ce se afla la pescuit au fost sistate după doar o zi, vremea rece şi persistenţa sloiurilor de gheaţă făcând imposibilă continuarea misiunii. 

Femeile slăbesc pentru că nu le place cum arată, bărbaţii, pentru că nu se simt în formă

Femeile vor să slăbească pentru că nu le place cum arată, bărbaţii, pentru că nu se simt în formă; femeile vor să slăbească cu ajutorul unei regim alimentar sănătos, în timp ce bărbaţii merg la sala de sport, informează un studiu remis MEDIAFAX.

sursa: monitorulsv.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *