Stiri Suceava ipj suceava vatican medici suceava politia sofer educatie religioasa

Stiri Suceava  |  0 comentarii

Conducerea IPJ face demersuri pentru înlăturarea şefului Poliţiei Gura Humorului

Comisarul-şef Vasile Andronic este în concediu de câteva luni de zile
Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a început demersuri oficiale pentru eliberarea din funcţie a comisarului-şef Vasile Andronic, cel care s-a aflat în ultima perioadă la conducerea Poliţiei oraşului Gura Humorului.Decizia vine după ce în ultimele luni comisarul-şef şi-a tot prelungit concediul medical, concediu în care a intrat imediat după ce împotriva sa au fost demarate cercetări pentru management defectuos.

Un sucevean, în slujba Vaticanului

A absolvi Academia Ecleziastică Pontificală de la Vatican nu este la îndemâna oricui. E o cinste la care aspiră mulţi, dar aleşii sunt extrem de puţini. Chiar şi aşa, preotul sucevean Ionuţ Paul Strejac rămâne modest şi spune că nu a urmărit niciodată un scop anume.

Medicii pot verifica din cabinete, cu un simplu click, dacă bolnavul este sau nu asigurat

Printr-un Ordin al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, din data de 20 ianuarie, furnizorii de servicii medicale aflaţi în relaţii contractuale cu CAS Suceava pot vizualiza calitatea de asigurat a pacientului prin accesarea aplicaţiei instalată pe site-ul CNAS, la adresa http://www.cnas.ro/despre-noi/interfata-siui-online, unde vor introduce CNP-ul pacientului.

Poliţiştii rutieri, „serviţi” cu un permis fals

Un tânăr în vârstă de 23 de ani este cercetat penal după ce, oprit în trafic în timp ce conducea o maşină, a prezentat un permis de conducere falsificat. Şoferul a fost prins duminică, în jurul orei 14.40, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Suceava, în zona din spatele Gării Burdujeni.

Lipsa educaţiei religioase, cauză a crizei duhovniceşti

Societatea românească postdecembristă este una total diferită faţă de cea dinainte de 1989. Oamenii de astăzi sunt total schimbaţi din aproape toate punctele de vedere. Au o mentalitate nouă, sisteme de referinţă a valorilor diferite, condiţii de trai diferite. Însă cele mai mari schimbări sunt în plan duhovnicesc, simţindu-se o tot mai profundă criză spirituală.

Expoziţie cu sute de porumbei, găini şi iepuri de diferite rase

O expoziţie cu vânzare cu sute de porumbei, găini şi iepuri de diferite rase va fi organizată în municipiul Suceava, la sfârşitul acestei săptămâni, a anunţat, ieri, preşedintele Asociaţiei crescătorilor de păsări şi mamifere mici de curte „Fantezia –Ţara de Sus”, doctorul Romeo Uşurelu.

Rezerviştii suceveni şi-au somat comandantul suprem să le dea înapoi banii din pensii

Câteva zeci de militari disponibilizaţi, în rezervă şi în retragere, au protestat, ieri, în faţa Palatului Administrativ din municipiul Suceava, faţă de recalcularea şi diminuarea pensiilor militare.

Aproape 500 de şoferi, înregistraţi video şi lăsaţi fără permise, cu noile Loganuri ale Poliţiei

Cele zece autospeciale Logan cu radar şi sistem de monitorizare a traficului intrate în dotarea Poliţiei Rutiere de la începutul anului trecut au dus la sancţionarea unui număr record de conducători auto, pe lângă cei peste 20.000 de şoferi amendaţi pentru depăşirea limitelor de viteză, aproape 500 fiind lăsaţi fără permise de conducere.

A lovit cu toporul în cap un individ care nu vroia să-i iasă din curte şi a devenit agresiv

Un bătrân în vârstă de 72 de ani, Dumitru Rotaru, este cercetat pentru tentativă de omor, după ce l-a lovit cu toporul în cap pe un tânăr care nu a vrut să iasă din curtea septuagenarului şi a sărit la bătaie la acesta din urmă.

Cum poţi să te tratezi în străinătate, iar statul să-ţi plătească cheltuielile

13 persoane din judeţ s-au tratat anul trecut în străinătate, în ţări ale Uniunii Europene, iar statul le-a decontat total sau parţial cheltuielile, indică evidenţele Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava. În timp ce unii pacienţi au obţinut în prealabil tot felul de aprobări şi avize din partea autorităţilor sanitare din România, alţii s-au adresat direct unităţilor spitaliceşti din spaţiul comunitar.

Mobilizare maximă pentru astuparea gropilor de pe străzi cu pavele

În ciuda iernii, lucrările de reparaţii stradale “la rece” au demarat în forţă, patru echipe de intervenţie fiind desemnate să astupe gropile mai mari de pe şosele cu pavele.

Automitric aduce pe piaţa suceveană noul Volkswagen Passat

Automitric, unicul distribuitor Volkswagen în judeţul Suceava, a adus pe piaţa suceveană noile modele Passat şi Passat Variant.

Salariaţii CJ au scăpat de spectrul concedierilor

Reducerea fondului de salarii cu aproape 20 de milioane lei faţă de suma solicitată de Consiliul Judeţean Suceava a provocat coşmaruri angajaţilor din administraţia judeţeană şi unităţile subordonate, deoarece vreme de câteva zile s-a discutat intens despre posibile concedieri pentru încadrarea în buget.

sursa: monitorulsv.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *