Stiri Suceva 30 mai 2011

Stiri Suceava  |  0 comentarii

Concursul Internaţional de Interpretare Instrumentală „Lira de aur”

Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” şi Asociaţia Culturală „Lira de aur”, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Muzeul Bucovinei, Uniunea Polonezilor din România „Dom Polski” şi Centrul Cultural Bucovina, organizează, în intervalul 3 - 5 iunie, cea de-a XXXII-a ediţie a Concursul Internaţional de Interpretare Instrumentală „Lira de aur”.

Strada din spatele Casei de Cultură, mutată prin faţa sediului RDS

Lucrările de amenajare a parcărilor subterane din centrul Sucevei vor produce schimbări semnificative şi asupra modului în care se circulă în această zonă.
O primă schimbare va fi vizibilă în curând, odată cu desfiinţarea străpungerii Vasile Bumbac, din spatele Casei de Cultură, în paralel cu realizarea unei noi căi de acces, în apropiere, prin faţa sediului RDS.

Liftul Primăriei Suceava va fi înlocuit luna viitoare

Cu puţin timp înaintea Zilelor Sucevei, municipalitatea suceveană se va înnoi, prin montarea la sediul din Areni a unui nou lift. Vechiul lift a devenit spaima funcţionarilor din Primăria Suceava, dar şi a vizitatorilor după ce s-a blocat de numeroase ori între etaje. Mai mult, sistemul de comandă nu funcţionează cum ar trebui, încât, de multe ori, cei care doreau să urce la etajul cinci se trezeau duşi la parter, nu doar o dată, ci chiar de mai multe ori la rând.

Vremea Suceava                
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Poştaş sucevean, calificat la faza naţională a competiţiei „Marşul Poştaşilor”

Un factor poştal sucevean s-a calificat ieri la faza naţională a competiţiei „Marşul Poştaşilor”. Faza regională, care le permite mărşăluitorilor calificarea la naţională, a avut loc la Iaşi, pe stadionul Emil Alexandrescu. Cel mai rapid factor poştal sucevean este Victor Romaşcanu, de la Oficiul Poştal Suceava I, care a ocupat locul al doilea la faza regională a competiţiei, la care au participat 18 factori poştali din şase judeţe (Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui), poziţie care îi permite participarea în finala naţională a Marşului Poştaşilor.

Exodul absolvenţilor de liceu din Suceava către universităţile din Occident

Zeci de absolvenţi de liceu ai promoţiei din acest an, din judeţul Suceava, au ales să-şi continue studiile universitare peste hotare, iar unii dintre ei au fost deja admişi la instituţii academice de prestigiu din Europa sau Statele Unite ale Americii.sursa: monitorulsv.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *