Stiri Targu Mures 25 mai 2011

Stiri Mures  |  0 comentarii

Laura Crişan, noua Miss Târgu-Mureş 2011

Laura Crişan a câştigat aseară titlul de Miss Tîrgu-Mureş 2011. Eleva Colegiului Economic Transilvania are doar 15 ani şi a reuşit să o învingă pe experimentata Andra Milăşan care nu a obţinut decât locul trei. Tot la spectacolul de aseară solistul Marcel Pavel i-a încântat pe tîrgumureşeni cu unele piese cunoscute dar şi altele noi.

sursa: infoms.ro

Frătean a părăsit Aqua Invest

Alexandru Frătean şi-a anunţat ieri demisia din fruntea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Aqua Invest. Acesta a precizat că motivele sunt strict personale fără a da mai multe detalii. Asociaţia a avut o contribuţie importantă la câştigarea proiectului european de peste 100 de milioane de euro în ceea ce priveşte reabilitatea reţelelor de apă din judeţul Mureş.

Vremea Targu Mures                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Festivalul Filmului European, pentru al doilea an la Tîrgu-Mureş

Editia din Tîrgu-Mureş a Festivalul Filmului European începe joi, 26 mai, la ora 19:00 la Casa de Cultură „Mihai Eminescu”. Organizat de Institutul Cultural Român, Festivalul aduce la Tîrgu-Mureş 10 filme europene, care vor fi difuzate între 26 si 29 mai, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” (joi, sâmbătă şi duminică) şi la Teatru 74 (vineri).

sursa: tvmures.ro

Finalistele Cupei României au ajuns la Braşov

Cea de-a 73-a finală a Cupei României la fotbal se va disputa miercuri, de la ora 21,15, pe stadionul Tineretului. Protagonistele finalei au ajuns la Braşov, fiind aşteptate cu mare interes de amatorii de fotbal, care au dorit şi obţină autografe de la favoriţi. Primii care au descins în oraşul marii finale au fost ,,dinamoviştii?, care au tras la un hotel, în centrul oraşului.sursa: muresinfo.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *