Stiri Timisoara 16 mai 2011

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

Visul lui Poli aproape la final: Otelul Galati – Poli Timisoara 2 – 1

Politehnica Timişoara nu a reuşit să obţină niciun punct din deplasarea decisivă de la Oţelul Galaţi. În meciul care decide aproape sigur campioana României pentru actualul sezon al Ligii 1, gazdele au învins formaţia alb-violetă cu scorul final de 2 – 1.

Cod galben de fenomene periculoase in Timis

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat al Judeţului Timiş anunţă cod galben cu fenomene meteorologice periculoase imediate, pentru seara de duminică.

Rosia Montana a invins pe linie teatrala la Timisoara

„Roşia Montană/ Pe linie fizică şi pe linie politică” a fost desemnat drept cel mai bun spectacol al secţiunii competiţionale a festivalului teatral de la Timişoara, cea dedicată dramaturgiei româneşti.

Suporterii timisoreni au ocupat Piata Unirii pentru meciul Otelul – Poli

Întreaga Timişoara e conectată duminică seara la partida ce poate aduce primul titlu de campioană a României în Banat. Câteva mii de suporteri ai echipei de fotbal Poli au luat cu asalt terasele din zona centrală a oraşului pentru a urmări la TV finala campionatului, Oţelul Galaţi – Poli. Pulsul fanilor s-a făcut simţit cel mai bine în Piaţa Unirii, unde aproximativ 3.000 de oameni urmăresc partida de la Galaţi pe un ecran gigant.

Un clopot de aproape trei tone a fost sfintit la Domul din Piata Unirii

Un clopot de aproape trei tone, cu “glas” în do diez, a fost sfinţit în această seară la Domul Catolic din centrul Timişoarei, la exact nouă decenii de când fericitul Constantin - Ignaţiu Bogdánffy primea, în Duminica Rusaliilor, din mâna episcopului Iulius Glattfelder, sacramentul Sfântului Mir.

Vremea Timisoara                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Alin Popoviciu a fost ales in conducerea PDL

Deputatul de Timiş Alin Popoviciu a fost ales în funcţia de secretar executiv la congresul PDL care s-a desfăşurat în acest weekend. Rezultatul a fost validat târziu, în noaptea de duminică spre luni, pentru că numărătoarea voturilor a fost reluată de câteva ori, cu rezultate diferite.

Peste 1000 de sportivi pe strazile Timisoarei, la Crosul Firmelor

„Totul pentru mişcare” a fost deviza organizatorilor pentru ediţia cu numărul VII a Crosului Firmelor, concurs devenit deja o tradiţie în Timişoara. Peste 1.000 de concurenţi au străbătut duminică dimineaţa, pe jos ori pe bicicletă, traseul de 3, 5 sau 10 kilometri.

Funda umana pentru bolnavii de SIDA

Pauza meciului dintre Poli Timisoara si Otelul Galati a însemnat si un moment aparte: o fundă umană a fost formată în Piata Unirii, lângă Domul Catolic. Momentul a marchat Ziua Internaţională a Lumânărilor Aprinse, în memoria persoanelor care au decedat din cauza complicaţiilor SIDA de-a lungul timpului.sursa: tion.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *