Stiri Timisoara 20 mai 2011

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

Comoara de la Jimbolia mai trebuie sa astepte

Fie că e vorba de unul sau şase milioane de barili, ţiţeiul aflat în subsolul judeţului Timiş nu va putea fi extras prea curând. După eşecul primei sonde, compania care exploatează zăcământul estima un nou foraj la sfârşitul acestui an sau începutul celui următor. Un pronostic care s-a dovedit, până la urmă, mult prea optimist.

Asa se fac lucrarile publice in Timisoara anului 2011!

Un scurt-metraj de senzaţie realizat şi postat pe YouTube de jurnalistul timişorean Radu Micu demonstrează că de lucrările edilitare ale oraşului se alege praful şi pulberea chiar înainte de a fi date în folosinţă. Vedeţi cam cum s-a lucrat la reabilitarea zidului împrejmuitor al unui parc din Timişoara.

Accident cu doua victime pe ruta Timisoara – Sacalaz

Două persoane au ajuns joi seara la spital în urma unui accident petrecut pe drumul care leagă Timişoara de comuna Săcălaz, după ce s-au răsturnat cu masina într-un sant. Cei doi se aflau într-un autoturism Opel si depăseau o coloană de masini, potrivit politistilor, când au intrat în coliziune cu un alt Opel care le-a iesit în fată.

A 13-a prelevare de organe din acest an la Timisoara

Noapte lungă pentru medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara, care, împreună cu colegii lor din Bucureşti, Cluj şi Târgu Mureş, au efectuat, în noaptea de joi spre vineri, cea de-a 13-a prelevare de organe din acest an.

Vremea Timisoara                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Un sofer si-a gasit masina intr-un crater format peste noapte pe o strada din Timisoara

Despre calitatea asfaltului folosit la străzile din Timişoara s-au spus multe şi s-au scris şi mai multe. Însă imaginile surprinse, joi dimineaţa, de un timişorean, care le-a postat apoi pe YouTube, sunt mai grăitoare

Morti si raniti intr-un cutremur in Turcia

Joi seara, la 23.15 (ora Romaniei), vestul Turciei a fost lovit de un cutremur de 5,9 grade pe scara Richter, provocand moartea a cel putin 3 persoane, ranirea altor 75 si pagube materiale serioase.

Dans de Cartea Recordurilor la Timisoara

Aproximativ 1.500 de absolvenţi de liceu din douăzeci de unităţi şcolare din judeţul Timiş vor încerca, alături de zeci de mii de tineri din alte nouă ţări, să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare dans sincronizat din istorie. La fel ca şi în anii trecuţi, tinerii vor dansa în centrul Timişoarei.

Arheologii au descoperit intrarea de acum 600 de ani a Castelului Huniade din Timisoara

O intrare impozantă, cu ancadramente de piatră sculptată şi cu ornamente bogate în marmură. Aşa arăta în secolul XV intrarea în Castelul Huniade din Timişoara, după cum o dovedesc descoperirile făcute în aceste zile de arheologi. O ladă cu săgeţi de arbaletă, neaşteptat de bine conservată, o monedă maghiară din 1566, o brăţară otomană de sticlă şi mai multe fragmente ceramice medievale sunt alte vestigii descoperite de ei chiar în curtea Muzeului Banatului.sursa: tion.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *