Stiri Timisoara 25 mai 2011

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

Directorul Directiei de Patrimoniu a Primariei Timisoara, Nicusor Miut, demisioneaza

Şeful Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Timişoara, Nicuşor Miuţ, va pleca în sectorul privat! Locul acestuia va fi luat, cel puţin temporar, de Martin Staia, care actualmente este şef peste bazele sportive ale municipalităţii şi unchi al viceprimarului Timişoarei Adrian Orza. Vezi care este motivul principal al demisiei.

Toţi timisorenii vor putea calatori gratuit cu tramvaiul in ziua de 8 iulie a fiecarui an

Primăria Timişoara doreşte să sărbătorească, împreună cu Regia Autonomă de Transport Timişoara (RATT), în fiecare an, pe 8 iulie, "Ziua Transportului Public Local". De această zi se vor bucura şi timişorenii care călătoresc cu tramvaiul, troleibuzul şi autobuzul deoarece o vor putea face gratuit.

Barbat din Timis, filmat de camerele de supraveghere in timp ce vandaliza un local

Scene violente în localitatea timiseană Deta. Protagonist? Un bărbat care, la betie, a făcut praf mobilierul si jocurile electronice dintr-un bar din localitate. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din local.

Autostrada, gata pe jumatate

Primarul Gheorghe Falcă a prezentat marţi un nou film cu autostrada spre Arad văzută din avion şi procentele de realizare a acesteia.

Muneer si prietenii au cantat in fabrica

Marţi seara, Factory Pub a fost gazda unui concert susţinut de Muneer & Friends, recitalul de cover-uri susţinut de aceştia bucurându-se de un succes deosebit în rândul tinerilor care au ieşit la distracţie.

Vremea Timisoara                  
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Dosarul contrabandei de la Constanta: 16 ore de audieri, 28 de arestati!

Dupa audieri-maraton de 16 ore, intinse pana in dimineata zilei de miercuri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a decis arestarea a 28 de suspecti, pe 29 de zile, in dosarul contrabandei si spagilor din Portul Constanta. Printre arestati se afla si  Laurentiu Mironescu, cel care a fost pana la inceputul acestei saptamani secretar general in MAI, si Eugen Bogatu, fostul director al Directiei Domenii Portuare din cadrul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta.

Elena Udrea declanseaza un boicot la Consiliul Judetean Timis

Aleşii judeţeni care fac parte din coaliţia de opoziţie – PSD, PNL si PNTCD – au decis să biocoteze mai multe proiecte de hotărâre iniţiate de conducerea Consiliului Judeţean Timiş, legate de construcţia unor drumuri judeţene. Decizia vine ca urmare a acordării, de la Ministerul Dezvoltării, a peste 330 de milioane de lei către 40 de primării din Timiş conduse de edili PDL şi o administraţie independentă.sursa: tion.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *