Stiri Timisoara 26 aprilie 2011

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

Peste 100 de timiseni au participat la campionatul de ciocnit oua

Campionatul de ciocnit ouă roşii de Paşti din oraşul Sânnicolau Mare a ajuns anul acesta la ediţia cu numărul trei şi a adunat în faţa primăriei din localitate sute de oameni. Cel mai mic dintre participanţi abia a împlinit 2 anişori, dar strângea cu grijă în mânuţe oul roşu. Andrea Ganea (11 ani), Vanessa Dietrich (8 ani) şi Ioana Ganea (10 ani) s-au înscris anul acesta pentru prima dată în concurs. Aveau emoţii foarte mari şi aspiraţii pe măsură. Fetele au venit însoţite de verişorul lor, Alexandru Terebenţ (8 ani), care la ediţia de anul trecut a reuşit să ajungă până în semifinale.

Traditie si marketing la Pastele Mortilor, in Banat

Cu friptura de miel, sticla de ţuică şi... colac „pe comandă” la cimitir. Chiar dacă, după calendar, Paştele Morţilor se ţine la o săptămână după Înviere, în Banat, ca şi în unele părţi din Ardeal, obiceiul de a-i comemora pe răposaţi luni, în a doua zi a sărbătorii, cu bucatele pascale sfinţite chiar la ţintirim, se respectă cu dichis, mai ales la ţară.

Protectia Consumatorilor a dispus verificarea caruselului de la Utvin

După ce au aflat de pe tion.ro despre incidentul petrecut la Ruga de la Utvin, reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş au trimis o echipă la faţa locului pentru a vedea dacă şi cum funcţionează caruselul care a rănit-o pe tânăra de 17 ani.

Vremea Timisoara                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Inovatie in invatarea limbilor straine la Timisoara

Timisoara, europeană si în domeniul educatiei adultilor. Reprezentanti a nouă institutii, din sase tări europene, vin la Timisoara pentru a dezvolta practici inovatoare în crearea de materiale audio şi video pentru învătarea limbilor străine.

La Timisoara a fost sarbatorit Pastele orfanilor

La ediţia cu numărul XX a ajuns în acest an manifestarea intitulată „Paştele orfanilor”, eveniment prin intermediul căruia, în Lunea Paştilor, copiii defavorizaţi din centrele de plasament din Timisoara şi restul judeţului Timis sunt invitaţi să trăiască pe deplin bucuria Praznicului Învierii Domnului.

Batalie sexy pentru Ring Girl of the year 2011

Boxerii de la Timişoara Lions au pornit cu dreptul în ediţia 2011 a Euroliga Boxing One, printr-o victorie categorică în compania câştigătorilor de anul trecut, Galanta Kids din Slovacia. Competiţia este dură şi în afara ringului, pentru că organizatorii au inventat concursul celor mai frumoase fete de ring.

S-a aruncat de la etajul 2 al parcarii mall-ului

Un tânăr de 30 de ani, din Timisoara, s-a aruncat de la etajul doi al parcării mall-ului Atrium Center. Sinucidere la Atrium Center, acolo unde un bărbat de 30 de ani, din Timisoara, care tocmai sosise de la Viena, s-a aruncat de la etajul doi al parcării mall-ului. Impactul cu solul a fost devastator.

sursa: tion.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *