Stiri Timisoara 28 aprilie 2011

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

Dupa ce s-a luptat cu crima organizata din Timisoara, un fost politist vrea acum scaunul lui Ostaficiuc

Dacă nominalizarea Mariei Grapini drept candidat potenţial al Partidului Conservator la funcţia de primar al Timişoarei nu aduce niciun element de surpriză, în schimb numele celui desemnat de PC a intra în competiţie pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş este unul neaşteptat: Costel Roman, fostul şef al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Timiş

Licitatia pentru spatiile de la Bastion are loc in 3 mai

Până joi au fost cumpărate 11 caiete de sarcini pentru licitaţia publică privind închirierea spaţiilor de la Bastionul „Theresia” din Timişoara. Licitaţia cu strigare va avea loc săptămâna viitoare, în 3 mai, la sediul Consiliului Judeţean Timiş.

Sentinta amanata in cazul lui Adrian Cocoana

Adrian Iosif Cocoană va afla dacă va face închisoare abia săptămâna viitoare. Deşi magistraţii de la Tribunalul Dolj ar fi trebuit să ia o decizie în cazul lui joi dimineaţă, pronunţarea a fost amânată pentru şedinţa ce va avea loc luni dimineaţă

Unde mergem in week-end? Distractie in cluburi

Timişorenii dornici să se distreze în cluburi vor avea de ales, joi seara, între recitalurile celor de la Blazzaj, Rusty Nails şi Celtics, vineri vor cânta Eli feat. Mark şi George Hora şi va fi house party, iar duminică câţiva DJ din oraş invită lumea la iarbă verde cu muzică bună.

Politistii de frontiera au prins patru pakistanezi ce voiau sa treaca ilegal in Ungaria

Joi dimineată, poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare au prins patru migranţi pakistanezi, care au încercat să trecă ilegal frontiera din România în Ungaria, urmând să ajungă în Italia.

Arta gratis la StudentFest: o saptamana de muzica, teatru si distractie

Studentii din Timişoara se pregătesc de festival. A XX-a ediție a StudentFest va debuta luni, 2 mai, si se va desfășura până în 8 mai. Nouă sectiuni vor găzdui artisti consacrati sau în devenire. Aproximativ 15.000 de euro reprezintă fondurile de organizare a festivalului în acest an, mai puţin decât suma alocată pentru sectiunea de muzică în 2007.

Vremea Timisoara                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Zeci de firme timisorene amendate de politistii locali

Nerespectarea legii cu privie la protejarea mediului a adus bani în vistieria autoritătilor locale. Din 23 martie până în 24 aprilie, politistii locali au controlat 59 de firme din Timisoara pentru a vedea cum sunt repectate prevederile privind protectia mediului. 17 dintre acestea au fost amendate. Valoarea totală a amenzilor ajunge la 24 500 de lei.

Timisoara sarbatoreste Izvorul Tamaduirii in Vinerea Luminata

Vineri, în Săptămâna Luminată, ortodoxia sărbătoreşte Izvorul Tămăduirii, un mare praznic ce datează din secolul al V-lea, amintind de o minune petrecută într-o pădure din apropierea Constantinopolului unde, conform tradiţiei, Maica Domnului i-a descoperit împăratului Leon cel Mare un izvor cu apă vindecătoare.

 Defilare sexy pentru 1 mai muncitoresc

Sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 19.00, la Railly Cafe va avea loc un eveniment botezat „1 mai muncitoresc – defilarea gagicilor”, în cadrul căruia nouă reprezentante ale sexului frumos vor fi protagonistele unei prezentări de modă concentrată pe ţinute de muncă la Timişoara.

Lucrarile la autostrada Timisoara-Arad se impiedica in 1,5 hectare de teren

Lipsa de comunicare între instituţiile statului şi neatenţia pun beţe în roţile constructorilor autostrăzii Timişoara-Arad. În 2009, Comisia de fond funciar din Giarmata a dispus retrocedarea a două terenuri în suprafaţă totală de 1,5 hectare, primite de la Agenţia Domeniilor Statului, fix pe traseul viitoarei autostrăzi. Eroarea a fost descoperită acum de constructorii consorţiului FCC-Astaldi, care şi-au dat seama că lucrează pe terenuri private.

Ducu Bertzi reia seria concertelor in aer liber la Timisoara

De sâmbăta viitoare, 7 mai, de la ora 21.00, în clubul Porto Arte, fostul Vaporul din Timişoara, se reia seria concertelor în aer liber, evenimentul care dă startul acestui sezon beneficiind de prezenţa binecunoscutului cantautor Ducu Bertzi, care va fi acompaniat de Mihai Neniţă.

Barbat declarat mort, descoperit in viata de politistii din Timisoara

Surpriză de proporţii pentru jandarmii şi poliţiştii din Timişoara, care au făcut o descoperire uluitoare. La un control de rutină, jandarmii au descoperit un om al străzii care îşi făcea veacul prin Timişoara, în Piaţa Iosefin. Aceştia i-au verificat identitatea şi au descoperit câteva neconcordanţe. Autorităţile au aflat cu stupoare că bărbatul, Vasile Alb, în vârstă de 40 de ani, este de fapt... mort. Cel puţin în acte

Hotii au distrus maslinii din curtea Primariei Timisoara

Cei zece maslini plantaţi anul trecut, care dădeau un aer exotic parcării din curtea Primăriei Timişoara, au dispărut, în locul lor fiind plantate magnolii. Reprezentanţii municipalităţii susţin că jumătate dintre ei au fost distruşi de hoţi, deşi instituţia este păzită non-stop, iar ceilalţi au fost mutaţi... pentru a fi salvaţi de la distrugere.

sursa: tion.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *