Stiri Timisoara 30 mai 2011

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

Sfarsit de weekend cu Andreea Balan si Directia 5 in Piata Unirii din Timisoara

Duminică seara, în ultima zi inclusă în Ziua Naţională a Fructelor, Piaţa Unirii a avut parte de o sumedenie de concursuri şi manifestări, seara încheindu-se cu recitalurile susţinute de Andreea Bălan şi Direcţia 5.

Socant. FRF a contestat acordarea licentei pentru Poli Timisoara!

FC Politehnica Timişoara a primit o veste şoc: Federaţia Română de Fotbal a contestat licenţa acordată clubului bănăţean pentru campionatul viitor! Mai precis, instituţia a contestat o decizie emisă chiar de o comisie a FRF! Dacă Poli Timisoara  rămâne fără licenţă de joc, principala echipă beneficiară  este FC Vaslui, care ar urma să preia actualul loc de Champions League al Politehnicii, iar Gaz Metan Mediaş ar urma să intre în Europa League.

Directorul ADP contraataca: Timisoara nu are cele mai scumpe tarife de parcare

Campania pornită pe reţeaua de socializare Facebook împotriva sistemului TelPark creşte ca Făt-Frumos. Dacă vineri aceasta avea în jur de 80 de susţinători, luni dimineaţa numărul acestora se apropia de 1.200. Una dintre principalele nemulţumiri ale acestora este faptul că tarifele de parcare în Timişoara sunt "mai mari de trei-patru ori comparativ cu celelalte mari oraşe din ţară". Directorul ADP, Liviu Barbu, a trimis redacţiei tion.ro un document prin care încearcă să demonstreze că acest lucru este fals.

Vremea Timisoara                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

A doua etapa a campionatului national de drift s-a incheiat la Timisoara

Spectacolul pe patru roti a continuat si duminică, la Timisoara. Totul în încheierea celei de-a doua etape a Campionatului National de Drift. Motoarele turate la maximum si cauciucurile încinse au tinut audienta cu sufletul la gură.

Adriana Lecouvreur, o premiera colorata la Opera din Timisoara

Toate nuanţele curcubeului şi infinite combinaţii între ele au furat ochii sutelor de spectatori ai Operei Naţionale Române din Timişoara, vineri seara, la premiera „Adriana Lecouvreur”. Cascade satinate, voci pline de culoare, parfum dulce-otrăvitor de violete....regizorul italian Mario de Carlo şi-a pus joc toată imaginaţia pentru montarea operei lui Francesco Cilea, eveniment de top al Festivalului Internaţional Timişoara Muzicală.

Barbat inecat, descoperit in Bega, in apropierea podului Modos din Timisoara

O descoperire macabră le-a stricat duminica unor tineri care îşi petreceau ziua pe malul Begăi, în zona podului Modoş din Timişoara. Aceştia au observat în apă un cadavru.sursa: tion.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *