Stiri Timisoara cj timis donatie timis pret carburanti campion motocros poli timisoara

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

Proiecte cu cantec pe ordinea de zi a consilierilor locali din Timisoara

Aleşii locali vor discuta, marţi, mai multe proiecte de hotărâre care vor avea un impact serios asupra Timişoarei în anii următori. Printre cele mai importate proiecte aflate pe agenda consilierilor municipali se află cel referitor la realizarea a trei parcări subterane în zona centrală a oraşului, deschiderea, în vară, a Parcului Copiilor, construirea unei clădiri la Grădina Zoologică sau demolarea clădirilor aflate în paragină.

Familia lui Trifu Schroth vrea sa faca acte caritabile cu banii de la studentii criminali

Procesul „Crimei de la Medicină” nu a ajuns la capăt. Autorii, Carmen Bejan şi Sergiu Florea, vor face recurs, după ce au fost condamnaţi la 20 de ani de închisoare. Familia bărbatului tranşat la Timişoara speră ca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să poată schimba încadrarea juridică din omor, în omor calificat.

Eliminarea unei taxe da inapoi pretul carburantilor

Petrom si Rompetrol au anuntat ca de astazi ieftinesc carburantul cu cativa bani. Nu ca urmare a protestelor soferilor, ci dupa eliminarea unei taxe de un cent.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Campionul de motocros Mihai Stoichescu nu are destui cai-putere

Îl cheamă Mihai Stoichescu şi, la numai 23 de ani, are un palmares absolut impresionant. S-a spus despre el că nu are rival în ţară la motocros, după ce a câştigat patru titluri naţionale, însă lipsa banilor l-a privat pe tânărul din judeţul Timiş de o participare în Campionatul Mondial sau alte competiţii importante din Europa.

Prima infrangere din sezon: Poli a luat bataie de la campioana Poloniei

Fotbaliştii de la Politehnica Timişoara au fost aduşi cu picioarele pe pământ. Echipa antrenată de Dusan Uhrin a pierdut primul meci din acest an, partida amicală susţinută luni la Marbella, în Spania, împotriva celor de la Lech Poznan.

Principele Radu Duda: „E ilogic ca Romania a ajuns sa fie trista...”

Trăim într-un provizorat care tinde să devină... istoric, iar soluţiile, chiar dacă se întrevăd, sunt greu de pus în practică fără exerciţiul responsabilităţii. Aceasta e doar una dintre concluziile Principelui Radu Duda, care şi-a lansat marţi la Timişoara o carte greu de găsit: „Provizoratul istoric”.

ÎPS Bartolomeu a fost adus la Cluj după zece zile de spitalizare la Viena. Starea sa este critică

Cluj-Napoca. Mitropolitul Clujului, IPS Bartolomeu, a fost adus, luni noapte, la Cluj, cu un avion sanitar, de la Clinica AKH din Viena, unde a fost spitalizat timp de zece zile. Medicii austrieci au apreciat că o interventie medicală nu este indicată, dat fiind faptul că starea sa este critică.

Vedeti ce investitii pregateste Consiliul Judetean Timis in 2011

Începerea lucrărilor la Centrul de Afaceri de pe strada Sfântul Ioan din Timişoara, realizarea unei săli de sport multifuncţionale şi a unui parc de soft în cadrul Parcului Tehnologic Timişoara sau refacerea drumurilor judeţene, sunt câteva dintre proiectele de investiţii pentru acest an ale Consiliului Judeţean Timiş.

Udrea si Revolutia in direct: la Iasi, ca la Timisoara

Elena Udrea recunoaste ca nemultumirea unora dintre cei prezenti la manifestarile dedicate Unirii de la Iasi era justificata: "Din pacate însa, am avut de-a face cu un act de manipulare".

O noua prelevare de organe la Timisoara

În noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara a avut loc o nouă prelevare de organe, cea de-a patra din acest an.

Joi incepe Turneul handbalistic Banatul

Modificare de ultimă oră în ceea ce priveşte programul Turneului de handbal masculin „Banatul”. Organizatorii au decis ca patrulaterul amical să înceapă, la Sala Constantin Jude din Timişoara, în 27 ianuarie, cu o zi mai devreme faţă de cum era programat iniţial.

Proprietarii de... ruine, pusi sa aleaga intre renovare si demolare

Demolarea sau renovarea? Acestea sunt variantele propuse de consilierii locali, în privinţa clădirilor aflate în paragină. Decizia ar putea fi luată în şedinţa de marţi a Consiliului Local Timişoara, unde va fi dezbătut un proiect care vizează situaţia a peste 1.000 de imobile din oraş care stau să se prăbuşească.

Medicii pot verifica online daca pacientii lor sunt asiguratii

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a anunţat că furnizorii de servicii medicale pot verifica, pe loc, prin intermediul calculatorului, calitatea de asigurat a pacienţilor lor. Dacă un bolnav se prezintă la medic pentru o consultaţie, doctorul va introduce pe calculator codul său numeric personal într-o aplicaţie de pe site-ul CJAS Timiş şi va afla imediat dacă acesta este asigurat sau nu.

Cadrele militare in rezerva protesteaza la Timisoara, impotriva reducerii pensiilor

Peste 300 de militari în rezervă şi retragere au ieşit, luni, în centrul oraşului Timişoara, pentru a protesta împotriva reducerii pensiilor. Oamenii s-au întâlnit la ora 10.30, în Piaţa Victoriei, de unde au pornit în marş către Prefectura Timiş, unde i-au înmânat o lista cu revendicările lor prefectului Mircea Băcală.

sursa: tion.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *