Stiri Tulcea afacere pescar strazi tulcea auto guvern agricultura aur contrabanda

Stiri Tulcea  |  0 comentarii

Afacerile îi lasa fara demnitati

Scandalul incompatibilitatii în care s-ar afla liberalul Ciprian Pericleanu dupa ce, spre sfârsitul anului trecut, firma tatalui sau, SC Periclestar SRL, a câstigat un contract de reabilitare termica a zece blocuri din municipiu, s-a raspândit si la nivelul Consiliului Judetean (CJ) Tulcea.

Pescarii vor sa fie taxati functie de cantitatea de peste capturata anual

Cea mai recenta varianta avansata de pescarii de la Jurilovca în ceea ce priveste taxa de 2500 de lei pe pescuitul comercial, instituita de presedintele Tarhon, a fost ca acestia sa fie pusi la plata în functie de cantitate si specia de peste capturat.

Cartel Alfa ameninta cu actiuni de strada

Sindicalistii de la Cartel Alfa au trimis o cerere catre prefectul de Tulcea, Vasile Gudu, caruia îi solicita, "în regim de urgenta", o întâlnire cu toate sindicatele pentru a încerca "sa detensioneze situatia".

Obligativitatea anvelopelor de iarna, din nou în prim plan

Pe final de 2010, unul dintre subiectele care a tinut capul de afis în rândul posesorilor de autoturisme a fost, fara îndoiala, cel al introducerii obligativitatii pneurilor de iarna si pentru masinile cu o greutate mai mica de 3,5 tone. Dupa ce s-a stabilit ca data la care ar putea intra în vigoare o asemenea lege nu va fi mai devreme de 1 noiembrie 2011, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a reluat în discutie un proiect al ordonantei de guvern prin care anvelopele de iarna devin obligatorii.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
Dupa ce guvernul le-a platit caldura în decembrie, tulcenii s-au culcat pe o ureche

Dupa ce, la finele anului trecut, primaria anunta ca a primit de la guvern nu mai putin de 18 miliarde de lei vechi pentru subventionarea pretului gigacaloriei, autoritatile sperau ca tulcenii sa devina cât de cât responsabili si sa-si achite macar o parte din datoriile la Energoterm sau Dalkia.

Guvernul va impozita cu 400 lei pe hectar terenurile nelucrate

Guvernantii s-au gândit la o noua taxa, sub forma unui impozit pe terenurile nelucrate. Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu, a declarat ca Guvernul va elabora un act normativ prin care se vor impozita terenurile agricole nelucrate.

Peste 20 000 de hectare de teren agricol exploatate de straini la Tulcea

Vazuta de români ca o afacere neprofitabila, agricultura româneasca i-a atras ca un magnet pe investitorii straini. De departe, cea mai întinsa suprafata este ocupata de italieni, care detin peste 300.000 de hectare, adica 3,1% din terenul agricol lucrat din România (9,4 milioane de hectare).

Milioane de tigari, kilograme de aur si tone de cereale, confiscate de politisti în 2010

Inspectoratul Judetean de Politie a tras linie peste 2010. Anul 2010 a fost unul încarcat pentru politistii tulceni, care s-au confruntat cu diverse situatii si tipuri de infractiuni, chiar si cu un numar restrâns de lucratori.

Copil de zece ani, lovit pe trecerea de pietoni

Accidentele de pe trecerile de pietoni din municipiu continua sa fie de actualitate. La doar câteva zile de la evenimentul de pe strada Isaccei, când un tânar de 24 de ani a fost luat în plin de un autoturism, un alt accident rutier a avut ca protagonisti un pieton si un autoturism.

Au pus mâna pe galeti si au stins un incendiu

Localnicii din Sfântu Gheorghe, politistii, angajatii primariei si politistii de frontiera, au facut front comun pentru a stinge flacarile care au cuprins acoperisul unei case din localitate

sursa: ziaruldetulcea.ro


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *