Stiri Tulcea vremea tulcea auto tulcea pensie militara permis conducere sport

Stiri Tulcea  |  0 comentarii

Autoritatile, mintite pentru a interveni cu deszapezirea în judet

A fost nevoie de mai putin de doua zile de ninsoare pentru ca soselele din judetul nostru sa devina aproape impracticabile. Nametii cazuti sâmbata si duminica au pus serios la treaba utilajele de deszapezire ale Drumurilor Nationale Tulcea si ale Directiei Judetene de Servicii Publice (DJSP).

Trei noi autoturisme, în "cosul de cumparaturi" al CJ Tulcea

Si în acest an, Consiliul Judetean (CJ) Tulcea si-a întocmit, o data cu "creionarea" bugetului propriu, o "lista de cumparaturi". Pe aceasta se regasesc cheltuieli care variaza de la achitarea salariilor angajatilor sau finalizarea lucrarilor de renovare a sediului din Piata Civica si pâna la cumpararea a trei autoturisme prin Programul "Rabla" sau asigurarea tehnicii de calcul necesara functionarii institutiei.

Coloneii în rezerva au cerut socoteala prefectului Gudu

Ieri, 24 ianuarie 2011, la ceasul sarbatoririi a 152 de ani de la Unirea Principatelor Române, rezervistii militari din Tulcea "au intonat imnul" nemultumirilor în cabinetul prefectului judetului, Vasile Gudu.

Proba practica pentru permisul de conducere, suspendata din cauza zapezii

Zapada suspenda, din nou, temporar, proba practica din cadrul procedurii de examinare a candidatilor în vederea obtinerii permisului de conducere pe raza judetului Tulcea.


Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

"Regele canoei" investeste în turismul din delta

Multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin a declarat recent ca doreste sa promoveze turismul cu barca în Delta Dunarii si ca acest lucru se va întâmpla odata ce asociatia pe care o va conduce, "Asociatia Ivan Patzaichin - Mila 23", va primi statut juridic.

Alegeri la AJF Tulcea

Exercitiul electoral a fost anuntat oficial ieri în cadrul unei conferinte de presa la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea.

Antrenorii Centrului de Copii si Juniori de la FC Delta Tulcea stau cu ochii pe micuti

Jocurile celor mici sunt atent monitorizate de tehnicienii Centrului de Copii si Juniori de la FC Delta Tulcea, stefan Penaru, Marius Carpov si Gica Stan.

sursa: ziaruldelta.ro

2011, an de strâns cureaua şi mai tare

Bugetul judeţean, deficit de 7 milioane de euro. Diferenţele mari faţă de veniturile de anul trecut şi cele de anul acesta sunt cauzate de scăderi importante la toate capitolele de venituri, de la cele proprii ale Consiliului Judeţean, la cele venite din subvenţii

Mersul candidaturilor pe traseul politic PNL-PC-PSD

Liberalii vor ca Motoc să candideze pentru şefia Consiliului Judeţean. Octavian Motoc, care de curând deţine funcţia de vicepreşedinte al Biroului Politic Teritorial al PNL Tulcea, este acceptat de către colegii de partid drept candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea. „Aceasta este propunerea noastră pentru PSD, dar bineînţeles că va fi negociată”, a fost rezervat vinerea trecută Octavian - Marius Popa, liderul Filialei Teritoriale Tulcea a Partidului Naţional Liberal.

Sistemele de irigaţii, preluate de fermieri    
  
Directorul Direcţiei Agricole Tulcea a anunţat că ANIF, administraţie ce deţine în acest moment sistemele de irigaţii, se va desfiinţa, reţelele urmând să fie preluate, prin privatizare, de către agricultori * Această măsură vine în contextul în care Ministerul Agriculturii a anunţat deja că, de anul acesta, nu vor mai fi acordate subvenţii pentru irigaţii

Şi în acest an, Grupul Şcolar „Anghel Saligny” vrea mediator şcolar    

În contextul strategiei de îmbunătăţire a situaţiei romilor, Grupul Şcolar „Anghel Saligny” doreşte şi în acest an un mediator şcolar. Un astfel de post a mai fost aprobat anterior, mai exact prin HCL nr. 284/21.12.2009, Legislativul aprobând şi contribuţia pe o perioadă de un an pentru finanţarea cheltuielilor de personal a mediatorului şcolar.

Se înfiinţează Comisia Locală de Ordine Publică

Începând de la 1 ianuarie 2011, Poliţia Comunitară, pentru că aşa o cere Legea nr. 255/2010, va fi re¬or¬ganizată ca structură de po¬liţie locală. Procesul de transfor¬mare trebuie încheiat cu un aviz (chiar dacă doar consultativ) al comisiei locale de ordine publică.

sursa: obiectivtulcea.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *