Stiri Zalau profesor evaziune fiscala sindicat casa sanitas infectie masina

Stiri Salaj  |  0 comentarii

Majoritatea dascalilor salajeni, evazionisti cu acte in regula

Un numar de 11 cadre didactice salajene, din sutele care mediteaza elevii dupa orele de curs, platesc impozit la stat pentru veniturile obtinute din astfel de activitati. Desi conform legislatiei in vigoare, un meditator activ trebuie sa achite un impozit de maxim 1.280 de lei, pentru intreg anul in curs, majoritatea dascalilor risca sa fie acuzati de evaziune fiscala.

Sindicalistii din administratia publica au hotarat declansarea conflictului de munca

Presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie (FNSA), Valer Suciu, a declarat ca s-a hotarat declansarea conflictului de munca intre FNSA si Guvern, din cauza situatiei extrem de dificile a angajatilor din administratia publica.

„Prima Casa” continua in 2011 cu bani mai putini

Guvernul a decis ca programul “Prima Casa” sa continue si in acest an, cu acelasi nivel al cuantumului garantiei de stat, dar in limita unui plafon total de garantii mai mic decat anul trecut, de doar 200 milioane de euro.

Sanitas Salaj – preocupat de nedeclararea infectiilor intraspitalicesti

Neraportarea infectiilor intraspitalicesti este una din problemele sistemului sanitar romanesc care a atras atentia conducerii Sanitas Salaj, ne-a declarat presedintele acestei organizatii, Chelement Hodis.


  Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
APIA Salaj elibereaza adeverinte pentru cei care intentioneaza sa acceseze credite

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Salaj reaminteste beneficiarilor platilor nationale directe complementare (PNDC) in sectorul zootehnic, la specia bovine, aferente anului in curs, ca elibereaza adeverinte pentru cei care intentioneaza sa acceseze credite de la bancile care au incheiat conventii cu Agentia pentru finantarea activitatilor curente.

Autoturisme pentru filialele Crucii Rosii Romane

Directorul general al Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, Ioan Silviu Lefter, a declarat, miercuri, la Zalau, ca intentioneaza sa achizitioneze, in acest an, 47 de autoturisme pentru toate filialele din tara, printr-un proiect national de formare de prim ajutor de baza, finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Semafoare cu butoane langa Scoala “Gheorghe Lazar”

Circulatia pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, la trecerea de pietoni din apropierea Scolii Gimnaziale "Gheorghe Lazar", va fi dirijata, de la sfarsitul acestei luni, prin intermediul unor semafoare cu butoane pentru solicitarea trecerii.

Fiscul pregateste modelul “declaratiei unice”

In vederea implementarii reglementarilor referitoare la Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, Agentia Nationala de Administrare Fiscala pregateste un ordin de modificare a modelului, continutului formularului si declaratiei privind obligatiile sociale si impozitul pe venit.

Circa 28.000 de bovine - testate pentru depistarea TBC

Medicii veterinari au incheiat campania de tuberculinare la cele aproximativ 28.000 de bovine din ograzile salajenilor, scopul urmarit fiind depistarea exemplarelor bolnave de tuberculoza si scoaterea lor din efectivul animalier.

Autoturism in flacari pe bulevard

Un autoturism taxi a luat foc din senin, ieri dimineata, in timp ce soferul astepta culoarea verde la semaforul din intersectia din zona Scala. Din nefericire, pagubele suferite vor fi achitate din buzunarul proprietarului, din cauza ca masina nu era asigurata.

Venitul minim garantat, conditionat “in scris” de munca in folosul comunitatii

Cele aproximativ 3.000 de persoane din judetul Salaj care beneficiaza, la ora actuala, de venitul minim garantat vor trebui sa puna osul la treaba pentru a nu pierde acest ajutor social. Decontarile se vor face in functie de munca prestata in folosul comunitatii si nu vice-versa.

Bihorean prins cu numere lituaniene false in Salaj

Un bihorean in varsta de 40 de ani risca sa ajunga la inchisoare, dupa ce politistii salajeni l-au prins in trafic, marti dupa-amiaza, in timp ce conducea printr-o localitate din judetul Salaj un autoturism cu numele false de inmatriculare.

HC Zalau, pe loc de cupa europeana

Dupa doua victorii consecutive din trei partide sustinute in noul an, gruparea de la poalele Mesesului a urcat pe locul cinci in clasament

Remat Zalau incepe returul sub Pietricica

Dupa ce a incheiat saptamana trecuta aventura in Champions League, terminand Grupa D cu zero puncte si un singur set castigat, campioana Romaniei Remat Zalau va debuta maine in returul campionatului. Voleibalistii pregatiti de Mircea Dudas si Ovidiu Macarie vor evolua in deplasare, la Piatra Neamt, meciul fiind programat de la ora 17.

sursa: magazinsalajean.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *