Strazi deva campionatul european sport muntii retezat cfr sarmisegetuza leu

Stiri Hunedoara  |  0 comentarii

Locuitorii de pe mai multe străzi din Deva rămân fără apă

Furnizarea apei reci va fi întreruptă joi, 31 martie, între orele 08:00 –18:00, pe mai multe străzi din Deva, au informat reprezentanţii Apa Prod.
Astfel, nu vor avea apă temporar la robinet locuitorii de pe străzile Mihai Eminescu (de la Vulcan la Libertăţii), Vulcan, Crişan, Cloşca, Aleea Militarilor, Margaretelor, Împăratul Traian, Protopop V. Damian, Aleea Transilvaniei, Zorilor, Bulevardul 22 Decembrie (de la Piaţa Arras la Piaţa Victoriei), Piaţa Victoriei, I.C. Brătianu, Mareşal Averescu, Aleea Neptun, Ion Creangă, Aleea Patriei, 1 Decembrie, Gheorghe Bariţiu, Piaţa Unirii, Lucian Blaga, Aurel Vlaicu (de la Lucian Blaga la 1 Decembrie), Iuliu Maniu (de la 1 Decembrie la Bulevardul Decebal), Aleea Magnoliei, O. Goga, A. Iancu, Axente Sever, Stadion, Aleea Parcului, Tribunu Solomon, Braniştei, Horia (de la A. Iancu la 16 Februarie), Progresului (parţial), Griviţei (parţial), Plevnei, Bucegi, Bălata (parţial).

Preliminariile Campionatului European de Fotbal România întâlneşte, deseară, Luxemburgul

Cu sansele de calificare reduse aproape la zero, echipa natională de fotbal a României, va întâlni, deseară, la Piatra Neamt, selectionata similară a Luxemburgului.
Partida, care se va desfăsura la Piatra Neamt, cu începere de la ora 20:45, contează pentru grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Rezultate remarcabile ale înotătorilor hunedoreni

Municipiul Pitesti a găzduit, la sfârsitul săptămânii trecute, Campionatul National de poliatlon pentru copii cu vârste cuprinse între 11 si 13 ani.
La întrecere au participat 449 de înotători de la 44 de cluburi din tară, printre acestia aflându-se si sportivii legitimati la Clubul Sportiv scolar (CSS) Hunedoara.

Vremea Hunedoara                     
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Ultima drumeţie …încheiată în Căldarea Berbecilor

ubea muntele, dar mai ales, Retezatul. Locul în care a visat să vadă răsăritul soarelui de pe culmile înalte, dar nu a mai apucat. A fost ultima drumetie pentru Adina Mosincat, tânăra de 35 de ani, din Timisoara, care Si-a pierdut viaTa, vineri dimineată, undeva în apropierea Vârfului Peleaga, la peste 2.000 de metri altitudine, după ce a căzut de la mare înăltime. S-a prăbusit peste stânci si nu a mai putut fi salvată.

Moarte stupidă! Si-a pierdut viata după ce a căzut cu bicicleta

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna hunedoreană Bucuresci, si-a pierdut viata, după ce a căzut cu bicicleta pe care se afla. Omul a fost găsit fără suflare într-un sant cu apă de pe marginea unui drum din localitate.

Ucis de tren! Un bărbat a murit, în timp ce trecea calea ferată

Sfârsit tragic pentru un bărbat de 49 de ani, din Petrosani! Acesta a fost lovit de tren, în timp ce traversa calea ferată. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul nu a supravietuit în urma rănilor grave suferite si s-a stins din viată.

Transferul Sarmizegetusei Regia către CJ mai aşteaptă

Initiativa de preluare în administrare de către autoritătile hunedorene a cetătilor dacice „se împiedică” în proceduri si puncte de vedere ale ministerelor

Cavalerii de Hunedoara, premiati de municipalitate

La initiativa primarului municipiului de pe Cerna, Ovidiu Hada, consilierii locali au aprobat, în unanimitate, acordarea sumei de 5.000 de lei Asociatiei „Ordinul Cavalerilor de Hunedoara”. Banii reprezintă o primă acordată cu prilejul împlinirii a cinci ani de activitate neîntreruptă a acestei asociatii.

sursa: servuspress.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *