Strazi galati facultate galati primaria galati agricultura galati oana zavoranu pepe

Stiri Galati  |  0 comentarii

Praful din Galaţi stă în gâtul UE

Comisia Europeană, organul executiv al Uniunii Europene, a declanşat miercuri procedura de infringement împotriva României pentru depăşirea, în anul 2008, a limitei de pulberi în suspensie la Galaţi şi în alte patru locuri din ţară: Cluj, Craiova, Timişoara şi zona de nord. Asta înseamnă că, nici după momentul aderării la UE, ţara noastră nu a făcut progrese în privinţa diminuării poluării atmosferice până la limitele aplicabile în Uniune, iar CE şi-a pierdut răbdarea şi a decis să ia măsuri.

Criminal-student la Drept

În anul al patrulea de facultate, Marius Ionuţ (FOTO 1) are viitorul compromis: a omorât un om * Cearta pornise de ani buni * Din cauza câinilor lui Marius, pe care victima, vecin gard în gard cu ucigaşul, nu îi suporta

Bordel de lux pentru gălăţeni - Primăria va redeveni ce-a fost

Sediul Primăriei va redeveni ceea ce a fost pe vremuri: bordel de lux. Clădirea de pe Domnească şi-a găsit un nou stăpân după ce proprietarii, moştenitorii lui Pierre Macri, au scos-o la vânzare pe Internet.

Din câmp, zilierii s-au mutat la cârciumă!

Sistemul ajutoarelor sociale de stat a „omorât” forţa de muncă din agricultură. Zilieri cu pretenţii de „ministru”: mâncare, băutură şi ţigări plus cinci sute de mii de lei vechi pe zi. Asta dacă nu e sărbătoare… Mecanizarea prin proiect european, leacul la lene găsit de fermierii gălăţeni.

Oţelul, în culoarul morţii!

10 partide în 37 de zile – aceasta este porţia liderului Ligii I începând de astăzi, labirint pe care trebuie să-l parcurgă însă şi urmăritoarele sale. „Avem nevoie de o mobilizare fără precedent”, spune Dorinel Munteanu înaintea partidei de astăzi, cu FC Braşov (ora 18.45).

A avea sau a nu (mai) avea Parc Industrial

Primarul Dumitru Nicolae ne-a informat miercuri că nu mai suntem în pericol de a pierde titlul de Parc Industrial şi nu ne pândeşte nici riscul de a returna banii primiţi şi facilităţile la taxe şi impozite.

Paloş pentru dinozauri

Duminică de martie, pentru pensionara Elena Iuraşcu (n. 1922), cu o deplasare glonţ la Poliţie. Venit la ea, pe str. Trandafirilor nr. 200, să-i ceară 10 lei, Nicuşor Sâmpetru este refuzat – „Nu am!”. Se lungise pe pat, cu o pernă la spate, invocând pretextul că îl dureau şalele.

Iulian Panait - poliţistul colecţionar

Când am aflat că la Muzeul de Istorie se deschide o expoziţie de 400 de cărţi poştale, intitulată „Corespondenţă la Dunărea de Jos”, aparţinând colecţionarului particular Iulian Panait, mi-l imaginam pe deţinător un distins domn de vârsta a treia. Când am văzut un tânăr de 35 de ani, şi poliţist pe deasupra, expoziţia mi s-a părut cu atât mai interesantă.

Vremea Galati                      
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Oana şi Pepe se împacă

Războiul televiziunilor. Pro Tv-ul şi Măruţă au avut exclusivitatea, dar asta nu înseamnă că nu a luat foc şi Capatos, al cărui studio avea de-acum un fotoliu inscripţionat cu numele Oanei. Gura târgului spune că Antena este atât de supărată pe Oana, că se gândeşte să o dea în judecată pentru încălcarea contractului de mărturisiri în direct.

Pe Brăilei, la bănci, asfaltare live, la oră de trafic maxim

Laolaltă cu toţi gălăţenii care se aflau la volan, nu ştiam că joi, la ora 12, aveam programată asfaltare pe strada Brăilei, aşa, în mijlocul traficului.
Nimic nu prevestea la plecarea de la semaforul de la Telefoane în direcţia spre centru, că din trei benzi câte aveam la dispoziţie vom fi nevoiţi să sugem toţi burta şi să trecem pe una singură. Pentru că trebuiau oamenii să asfalteze, da?

sursa: viata-libera.ro

Selectarea deşeurilor va majora taxa de habitat

Colectarea selectivă a gunoiului se lasă aşteptată. Viceprimarul Mircea Răzvan Cristea (PNL), care gestionează implementarea programului ISPA Gunoi, a cărui valoare se cifrează la 26 de milioane de euro, dă vina pe birocraţie pentru faptul că oraşul nostru nu a trecut la selectarea efectivă a deşeurilor menajere: „Dacă vrei să faci o groapă ecologică, te îngropi în hârtii. Trebuie să faci un teanc de hârtii mare de aici şi până la cer!”.

De dragul câinilor familiei a omorât un om

Două familii din comuna Munteni au fost nenorocite, fiecare pierzând căte un membru, totul de la un conflict mai vechi pornit de la câinii uneia dintre ele. Unul dintre membrii primei familii, cea a unui cioban, Marius Ionuţ Manea, un tânăr de 23 de ani din comuna Munteni, student la Drept la Universitatea „Danubius” din Galaţi, şi-a omorât în bătaie vecinul care îi chinuia câinii şi îi şi otrăvise câţiva dintre ei.

Algocalminul, interzis fără reţetă începând de azi

prescripţie medicală care se reţine în farmacie, pentru toate medicamentele care conţin metamizol, şi nu la modificarea termenului legal de implementare a variaţiei respective la autorizaţia de punere pe piaţă (APP), prevăzut în OMS din 2005, a adăugat Clara Popescu. Potrivit ANM, producătorii mai au timp ca până la sfârşitul lunii iulie să solicite schimbarea modului de eliberare a medicamentelor care conţin metamizol, de la "medicament care nu se eliberează pe bază de prescripţie medicală (OTC)" la "medicament eliberat pe bază de prescripţie medicală care se reţine în farmacie" (P-RF).

Ziua Politicianului, ajunsă la ediţia a V-a

Societatea Jurnaliştilor “Dunărea de Jos” reeditează Ziua Politicianului, sărbătorită de 1 Aprilie - „Ziua păcălelilor”. Manifestarea, ajunsă la cea de-a V-a ediţie, a devenit deja o tradiţie gălăţeană. Evenimentul are loc astăzi, începând cu ora 12.00, în holul Universităţii „Dunărea de Jos”. Vernisajul din acest an are o conotaţie deosebită, întrucât este organizat la 12 ore după ieşirea din recesiune, decretată de unii politicieni.

Înghesuială la plata birurilor locale!

Ca şi în anii trecuţi, cei care s-au grăbit chiar şi pe ultima sută de metri pentru a plăti impozitele şi taxele locale către bugetul local au fost în special pensionarii. Oamenii, care au vrut să profite de facilitatea oferită pentru achitarea integrală până pe 31 martie a impozitelor şi taxelor locale, au stat liniştiţi la coada formată în fata ghişeelor, aştptând să le vină rândul să plătească.

UE ne dă bani să învăţăm mersul afacerilor

Zilele trecute, la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor, s-a desfăşurat conferinţa regională a proiectului strategic "Antreprenor - Viitor durabil". În proiect sunt implicate şi universităţile reprezentative pentru fiecare regiune în parte. Conferinţa, organizată de Ernst&Young, în colaborare cu S&T România şi Universitatea ”Dunărea de Jos”, se adresează antreprenorilor aflaţi la început de drum sau doar acelora care în viitorul apropiat vor să înceapă o afacere în România.

sursa: monitoruldegalati.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *