Strazi galati trafic masina protest benzina accident vremea hot combinat asigurare sanatate cfr stiri ziare Galati

Stiri Galati  |  0 comentarii

Străzile Bălcescu, Basarabiei şi Traian, închise

Trei dintre cele mai importante artere din municipiu – Nicolae Bălcescu, Basarabiei şi Traian – au fost închise ieri dimineaţă, pe tronsoane, pentru a permite continuarea lucrărilor de înlocuire a ţevilor de canalizare din subteran, lucrări finanţate de Uniunea Europeană prin Programul ISPA.

Experimental, microbuzele merg pe Domnească

Gălăţeni, aţi crezut că mai rău ca până acum nu se poate? Greşit. De exemplu, strada Bălcescu - una dintre arterele esenţiale ale oraşului – este de ieri, 17 ianuarie, închisă traficului.

Electrocentrale îşi ia limuzină

Nu au trecut nici trei luni de când Electrocentrale Galaţi se afla în imposibilitatea de a mări producţia de agent termic primar, astfel încât Apaterm să poată porni sistemul centralizat de încălzire.

Protest prin absenţa din benzinării

Zeci de mii de români susţin, pe internet, protestul împotriva scumpirii carburanţilor. Dintre aceştia, câteva sute sau poate mii sunt gălăţenii care au refuzat să alimenteze de la benzinăriile din oraş, nemulţumiţi de faptul că preţul carburanţilor a ajuns la valori ridicate, depăşind pragul psihologic de 5 lei
.

    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Danez lovit pe zebra de pe Faleză

Duminică seara, Faleza Superioară: primul accident produs la Galaţi, după o pauză de 5 zile. Agentul-şef Ştefănache Stan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „George-Cristian Popa, de 27 ani, îşi conducea Audiul A6 GL 91 AND pe bulevardul Marea Unire, duminică seara, la ora 18,15”.

Iarnă fără fes şi fular

Doamnelor, ne-am scos. Pe lângă faptul că nu ne mai turtim părul sub căciuli şi nu transpirăm înotând prin nămeţi, avem ocazia să trăim o iarnă mai elegantă ca în visele noastre.

Hoţ de fier băgat la electroşocuri

Fiind în căutare de chilipiruri şi fier vechi, gălăţeanul Alexandru Cojan, de 27 de ani, şi-a făcut sâmbătă dimineaţa de lucru în zona lacului Seromgal.

sursa: viata-libera.ro

Galaţiul, un oraş la „mâna” Combinatului

De zece ani de zile, preţul pe care gălăţenii îl plătesc pentru apa potabilă care le curge la robinetele din locuinţe este stabilit în urma negocierilor pe care furnizorul local de apă potabilă trebuie să le poarte cu cei de la ArcelorMittal Galaţi, care sunt „stâpânii” Prizei Dunării, obiectiv de unde se pompează apa brută din Dunăre care este ulterior transportată la staţia de pompare a Apă Canal.

Gălăţenii s-au grăbit la asigurări: Program prelungit la Casa de Asigurări de Sănătate

Odată cu repornirea sistemului unic informatic, şi la Galaţi, ieri, circa 100 de oameni au venit de dimineaţă la ghişeele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate. Unii voiau să îşi plătească contribuţiile la asigurările de sănătate, în timp ce alţii, cei mai mulţi, doreau să intre în posesia adeverinţei care le comfirmă calitatea de asigurat.

Regionala CFR, un alt target pe lista desfiinţărilor PDL

Galaţiul va pierde inclusiv regionala CFR călători, după desfiinţarea Regionalei CFR Marfă. Deputatul liberal Victor Paul Dobre şi-a exprimat îngrijorarea faţă de acestă intenţie PDL, care ar putea fi compensată cu acordarea clădirii regionalei municipalităţii, pentru ca Primăria să funcţioneze acolo.

CEJ blochează publicarea informaţiilor despre cei care iau fonduri pentru agricultură

Informaţiile detaliate despre beneficiarii individuali de fonduri europene pentru agricultură, precum şi despre sumele şi proiectele finanţate cu aceste sume nu vor mai fi date publicităţii. Decizia Curţii Europene de Justiţie pune capăt unui an şi jumătate de transparentă şi exerciţiu democratic într-o Uniune Europeană în care cetăţenii au dreptul de a şti încotro şi în ce scop sunt alocate taxele şi impozitele pe care le plătesc.

sursa: monitoruldegalati.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *