Stres banca calamitate agricultura bebelus guvern incendiu pensie contrabanda tigari sport stiri ziare Vaslui

Stiri Vaslui  |  0 comentarii

Vasile n-are bani de rata

O cercetare sociologicã de datã recentã aratã cã românii sunt cel mai stresati de bãnci – a se citi probabilitatea în crestere de a nu-si mai putea plãti ratele contractate. S-au bucurat, acum câtiva ani, în exces de creditul doar cu buletinul. Acum, plãtesc consumismul zglobiu din vremurile în care, pentru toti si pentru fiecare în parte, criza era o notiune inofensivã.

Calamitati în avans

Acest an se anuntã îmbelsugat pentru producãtorii agricoli din judetul Vaslui. Precipitatiile din toamnã au refãcut rezerva de apã din sol iar zãpada cãzutã protejeazã plantele de înghet. Cu cîstigurile frumoase din 2010, agricultorii au toate motivele sã se astepte la conturi si hambare pline. Din pãcate, în tot acest timp, Guvernul a «sãpat» vârtos la ruinarea afacerilor.

Bebelusii, «tradati» de Guvern

Dupã ce, în a doua jumãtate a anului 2010, aproape 1.000 de bebelusi nãscuti la Maternitatea din Bârlad au fost privati de banii de trusou, alti circa 2.000 vor avea parte de acelasi ghinion în anul 2011. în plus, tot din acest an, mamele trebuie sã opteze pentru un concediu de crestere a copilului mai mare si o indemnizatie mai micã, sau invers.

Un incendiu a provocat panica în centrul Vasluiului

Vineri, la ora 14.41, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã “Podul Înalt” al judetului Vaslui s-a primit un apel prin care s-a anuntat izbucnirea unui incendiu în municipiul Vaslui, într-o garsonierã situatã într-un bloc de locuinte de pe strada Stefan cel Mare, aflatã în proprietatea lui Vasile S.. În câteva minute, la fata locului au fost mobilizate trei autospeciale cu apã si spumã, o autoscarã mecanicã, ambulanta SMURD si grupa operativã a Inspectoratului.

Contributia minima la pensii a crescut

In categoria elementelor de noutate introduse de Legea nr. 263 din 16 decembrie 2010 privind sistemul unitar de pensii publice se distinge si stabilirea unui plafon minim si respectiv a unui plafon maxim pentru sumele la care se pot asigura persoanele în baza contractelor sau declaratiilor de asigurare

Autocar confiscat în PTF Albita pentru contrabanda cu tigari

O echipã comunã de control, formatã din inspectori vamali si politisti de frontierã, a descoperit 24.400 de tigarete de contrabandã, în valoare de 1.220 Euro, ascunse în locasuri special amenajate si printre colete, într-un autocar.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania         anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Speranta moare ultima

Economia judetului Vaslui sperã într-o schimbare în bine în 2011. Patronatul se asteaptã la o scãdere a numãrului de falimente, la investitii mai mari si la o creditare avantajoasã. Asta pe hârtie. în realitate însã, sperantele de mai bine sunt în contradictie flagrantã cu datele din teren. în ultimii doi ani, 5.249 de firme au falimentat, cu consecinte grave asupra bugetelor publice si a pietei muncii

Wesley si Kuciak au lipsit de la reunirea lotului

Absentul nemotivat al ultimilor doi fotbalisti l-a scos din sarite pe Hizo care a anuntat ca acestia vor fi aspru sanctionati. "Toata lumea trebuie sa inteleaga ca nimeni nu este de neinlocuit la echipa. Nu pot sa mai tolerez asemenea acte de indisciplina.

Pancu si-a luat adio de la FC Vaslui

Pancone a raspuns, totusi, prezent la reunirea lotului si si-a luat ramas bun de la fostii colegi, spre mahnirea antrenoruuli Viorel Hizo. "Daniel a fost, este si va ramane unul dintre jucatorii mei preferati. Inca de dupa meciul cu Astra el si-a manifestat dorinta de a pleca.

Marinica Zarnescu va fi audiat astazi

Marinica Zarnescu a incercat sa fuga de politisti. Reprezentantii Poliției au spus ca nu s-a impus luarea vreunei masuri preventive fata de vreunul dintre cei patru inculpati deoarece infractiunea pentru care sunt cercetati, braconajul, prevede alternativ pe langa inchisoare și pedeapsa amenzii.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *