Studenta arte solduri ceausescu psd alianta vremea inventie sarbatoare impozit fmi educatie sexuala stiri ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  1 comentarii

Studenta la Arte Plastice s-a sinucis din dragoste pentru profesorul de filosofie

Gabriela Dumitru, tânăra în vârstă de 19 ani din Capitală, care s-a sinucis sâmbătă spre duminică noaptea, aruncându-se de la etajul 10, fusese părăsită de profesorul de filosofie din liceu cu care avea o relaţie.

Nebunia soldurilor începe de mâine

Multe magazine şi buticuri au afişat deja reduceri de 50% pentru articolele vestimentare de sezon. Perioada reducerilor va ţine până la 15 aprilie. Chiar şi reduse, multe dintre produse nu sunt pentru toate buzunarele. Comercianţii speculează dorinţa clienţilor de a avea haine de firmă şi ţin la preţ. 

Numele Zoiei Ceauşescu, o miză de 100.000 de lei

Fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu, Mircea Oprean, invocă înregistrarea numelui fostei sale soţii la OSIM şi cere despăgubiri pentru folosirea lui într-o emisiune televizată. Mircea Oprean, fostul soţ al Zoiei Ceauşescu, cere judecătorilor să-l oblige pe realizatorul TV Stelian Tănase, dar şi postul Realitatea TV, să-i plătească daune morale de 100.000 de lei.

Antonescu trece alianţa cu PSD peste congresul lui Orban

Şeful PNL susţine că majoritatea liderilor de filiale consultaţi sunt pentru alianţa cu social-democraţii. Crin Antonescu nu consideră necesar un congres extraordinar pentru discutarea protocolului cu PSD, dar Ludovic Orban face lobby în teritoriu pentru reunirea acestui for.

Vreme mohorâtă

Presiunea atmosferică este scăzută în cea mai mare parte a continentului, cu centrii depresionari în zona Islandei, în nord-vestul Rusiei şi în Europa Centrală, şi se menţine ridicată în sud-estul extrem şi în bazinul Mării Mediterane, dar mai ales în Peninsula Iberică.

S-a inventat sticla dură ca oţelul

O echipă de cercetători din cadrul Berkeley Lab şi Caltech au reuşit să creeze o sticlă la fel de dură, dar mai uşoară, ca oţelul.Oamenii de ştiinţă americani au anunţat că au reuşit să creeze cel mai rezistent material din câte există.

sursa: adevarul.ro

Sărbătorile nu s-au încheiat pentru posesorii de carduri de credit

Băncile mentin si în prima parte a anului curent accesul la avantajele oferite de cardurile de credit prin promotiile derulate în ultima perioadă a anului trecut.

Ce impozite plătim în 2011 pe casă şi maşină

Taxele locale sunt, în mare, neschimbate. În Bucureşti, proprietarii mai multor case vor da mai mulţi bani, iar maşinile electrice au impozit redus.

Peste două săptămâni trebuie să dăm bani la FMI

Acordul actual pe care România îl are cu Fondul Monetar International expiră în luna mai a acestui an, iar primii bani ar trebui dati pe data de 6 august 2012, conform calendarului de rambursare existent pe site-ul Ministerului de Finante.


Un an fast pentru angajatii lipsiti de experientă si specializare

Cele mai multe angajări sunt anuntate în provincie. Confirmând tendinta ultimilor ani, doar o zecime din posturile libere sunt destinate candidatilor cu studii superioare si specialistilor.

De ce să nu împrumutăm bani de la chinezi

Invitat la o dezbatere online organizată de hotnews.ro, Victor Ponta a declarat că Romania n-ar trebui sa se mai imprumute de la FMI, ci de pe pietele internationale, de exemplu China sau Rusia, din cauza că "măsurile FMI sunt mai costisitoare".

Inspecţia Muncii atacă, în sfârşit, angajările piramidale tip Amway

Vizată nu este celebra companie americană, ci una probabil la fel de cunoscută, Herbalife, acuzată de Inspectoratul teritorial de Muncă (ITM) Cluj că ar fi angajat fără forme legale peste o mie de persoane

O reformă lovită de nulitate: suprimarea de judecătorii

Decizia de a desfiinta o serie de instante si parchete este încă o solutie încropită din fuga pixului de către guvernanti, pentru a îmblânzi Bruxelles-ul. Efectele sunt însă aproape nule.

sursa: capital.ro

În ţara fetiţelor-mame, educaţia sexuală e un tabu

Cei mai mulţi dascăli se sfiesc până să şi predea "aparatul reproducător", iar părinţii amână cât pot discuţia despre viaţa sexuală.

Liberalii fac planul pentru "marea împărţeală" cu PSD

Liderii PNL din teritoriu se gândesc deja la candidaturile pentru locale, trecând la capitolul diverse congresul extraordinar cerut de Ludovic Orban, nemulţumit de alianţa cu PC şi PSD.

"Cocaina pentru VIP": probele dispărute s-ar putea transforma în bani pentru Ţiriac jr.

Ion Alexandru Ţiriac nu se mulţumeşte cu verdictul de "nevinovat" în dosarul "Cocaina pentru VIP"-uri, ci dă statul roman în judecată, solicitând daune morale de peste 1,25 milioane de euro. Asta în condiţiile în care instanţa l-a găsit nevinovat numai după ce din dosar au dispărut probe, iar martorii cheie au fost intimidaţi până ce şi-au schimbat declaraţiile.

sursa: evz.ro


Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • ziarist de serviciu

    14 Ianuarie 2011, 10:54

    1

    Maine poimaine auzi ca Mircea Oprean da in judecata si wikipedia ?

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *