Suspect de talharie, identificat de politisti

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

În doar câteva ore de la comiterea unei tâlhării, victime fiind doi bătrâni din localitatea Ghilad, judeţul Timiş, poliţiştii au identificat principalul suspect de comiterea faptei. Acesta, prin forţarea uşii de acces a pătruns în locuinţa victimelor, după care, prin ameninţare cu un cuţit, le-a deposedat de bani.

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ghilad au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că două persoane vârstnice au fost tâlhărite.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie care, din primele verificări, a stabilit că un tânăr, îmbrăcat cu o haină de culoare închisă şi având glugă pe cap, a escaladat gardul care împrejmuia locuinţa lui Ştefan M., de 72 de ani şi a Elenei F., de 81 de ani, după care, prin forţarea uşii, a pătruns în imobil. Apoi, prin ameninţare cu un cuţit, a deposedat victimele de bani.În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de la Postul de Poliţie Ghilad, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei oraşului Deta, precum şi în baza semnalmentelor precizate de cele două părţi vătămate, în această dimineaţă, în jurul orei 10.00, a fost identificat G. Cătălin, de 29 de ani, din localitatea Ghilad, judeţul Timiş, suspectat de comiterea faptei.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar suma de bani sustrasă, găsită asupra acestuia, a fost restituită părţilor vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *