Suspectul de crima din Sighisoara a fost arestat

Stiri Mures  |  0 comentarii

Un tânăr de 25 de ani din Sighişoara, suspectat de poliţişti că a ucis două persoane, soţ şi soţie, a fost identificat cu operativitate de oamenii legii. Suspectul a fost reţinut pentru omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu şi urmează să fie prezentat, astăzi, magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Sâmbătă, 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.15, Poliţia Municipiului Sighişoara a fost sesizată de către o femeie din Sighişoara despre faptul că şi-a găsit părinţii morţi la domiciliul lor, iar cei doi prezentau mai multe leziuni.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.P.J. Mureş, alături de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş şi o echipă de la Inspectoratul General al Poliţiei Române, formată din ofiţeri specialişti din cadrul Serviciului Omoruri din Direcţia de Investigaţii Criminale şi un ofiţer specialist criminalist din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică.

Victimele, soţ şi soţie, în vârstă de 77 de ani, din Sighişoara, au fost găsite decedate la domiciliul lor, prezentând multiple leziuni la nivelul capului şi corpului, iar în locuinţă existau urme de răvăşire.

În urma investigaţiilor efectuate, cu operativitate de poliţişti, împreună cu procurorul criminalist, marţi, 1 mai a.c., s-a reuşit identificarea suspectului în cazul infracţiunii de omor deosebit de grav, acesta fiind I.R., de 25 de ani, din municipiul Sighişoara.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul criminalist a dispus, faţă de acesta, măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu, urmând a fi prezentat în cursul zilei de astăzi Tribunalului Mureş, cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *