Tania Budi si Catalin Botezatu, dragoste de neuitat

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

 Tania Budi si Catalin Botezatu, dragoste de neuitat

La începutul anilot ’90, au trait una dintre cele mai frumoase povesti de iubire din showbizul autohton. Veneau amândoi dupa despartiri dureroase si au reusit prin dragostea lor sa îsi vindece ranile unul altuia.
Dar nu a fost sa fie. S-au despartit, dar si-au pastrat unul altuia cea mai sincera prietenie si cel mai profund respect. Chiar si astazi însa, Tania Budi si Catalin Botezatu se mai întreaba cu regret: oare ce ar fi fost daca?
„M-am îndragostit la prima vedere de Tania, într-un fel sau altul sa stii ca povestea noastra de dragoste va dainui pâna la moarte, pentru ca atunci când ai niste sentimente pentru cineva si sunt curate si adevarate, nu conteaza ca nu mai esti împreuna cu acea persoana. Si într-adevar mama si acum îmi repeta: «Daca mi-as fi dorit o nora, aceasta ar fi fost Tania». Daca aveam atunci mintea de acum, cu siguranta Tania era sotia mea. Uneori, mai în gluma, mai în serios, când ne vedem, ne întrebam: oare e prea târziu?”, a declarat creatorul de moda în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

sursa: vdtonline.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *