Modele de tatuaje permanente - Imagini si poze

Stiri Bucuresti Ilfov  |  2 comentarii

Poze si imagini cu tatuaje tribale, tatuaje pentru fete, tatuaje cu scrisuri in diverse limbi sau litere.  Inainte de toate citeste cate ceva despre tatuaje: să înțelegem riscurile și măsurile de precauție adecvate. Cunoaste riscurile, înțelege măsurile de securitate de bază și etapele de ingrijire dupa tatuare.

A fi mândrul proprietar al unui tatuaj nou, este o chestiune de ore - dar nu te lasa ușor dus de dorinta de a avea cu orice pret un tatuaj, inainte ca aceasta decizie ai luat-o dupa ce te-ai asigurat că știi in ce te implici. De asemenea, trebuie să fii sigur că tatuajul permanent este decizia corecta pentru tine.

Cum se fac tatuajele ?

Un tatuaj este un semn permanent sau de design realizat pe pielea ta cu pigmenti introdusi prin intepaturi in stratul de piele. De obicei, artistul tatuator folosește un aparat portabil care se comporta mai mult ca o mașină de cusut, cu unul sau mai multe ace care perforeaza pielea în mod repetat. Procesul - care se face fara anestezie - cauzeaza o sângerare ușoară.

Cunosti riscurile unui tatuaj ? Riscurile specifice includ:
 • Reacții alergice la coloranti - Mai ales roșii, verde, galben si albastru - pot provoca reactii alergice ale pielii, cum ar fi o erupție însoțită de mâncărime la locul de tatuaj. Acest lucru poate avea loc chiar dupa cativa ani după ce vă tatuati.
 • Infectii ale pielii - Care ar putea provoca roșeață, umflături, durere, sunt posibile după tatuare.
 • Alte probleme cutanate, uneori umflaturi. Numit granuloame se pot forma în jurul tatuajului.
 • Boli diferite: Dacă echipamentul folosit pentru tatuare este contaminat cu sânge infectat, puteți contracta diverse boli - inclusiv tetanos, hepatita B si hepatita C.
 • Complicații la examenele RMN -desi rar, zona tatuata s-ar putea umfla sau arde în cazual supunerii acesteia la  examene RMN.
Asigurați-vă că sunteți pregătit pentru a va desena corpul cu un tatuaj care nu va fi sters usor.

Înainte de a obține un tatuaj, întrebați-vă dacă doriți cu adevărat să aveți acest desen permanent, pentru toata viata. Dacă nu sunteți sigur că acest lucru nu-l veți regreta intr-o zi, lăsati-va mai mult timp de gândire. Nu lua decizia da a te tatua daca esti sub influenta alcoolului sau a drogurilor.

Dacă vă decideți să mergeți mai departe, alegeți salonul de tatuaj cu atenție. Luați în considerare dacă doriți ca tatuajul sa fie vizibil sau ascuns sub haine. De asemenea trebuie sa stii ca cresterea in greutate, inclusiv in timpul sarcinii, ar putea denatura sau afecta aspectul tatuajului.

Insista pe măsuri de siguranță. Pentru a te asigura ca tatuajul tau va fi aplicat în condiții de maxima siguranță, răspunde la aceste întrebări sau urmeaza aceste sfaturi:
 • Nu incercați să vă tatuati singur sau nu permite unui prieten neinstruit sa te tatueze. Du-te la un salon cu reputație care are angajați instruiți în mod corespunzător. Verifica daca acesta are licențele și respecta reglementările legale de functionare.
 • Asigurați-vă că artistul tatuator se spală pe mâiniși poartă mănuși de protecție pentru fiecare procedură ?
 • Asigurați-vă că artistul tatuator scoate acele și pigmentii din ambalaje sigilate înainte ca procedura dumneavoastră sa înceapa.
 • Asigurați-vă că artistul tatuator foloseste un aparat de sterilizare (autoclav) si ca instrumentele sunt sterilizate dupa fiecare client. Instrumentele și consumabile care nu pot fi sterilizate - inclusiv sertare, mânere, mese și chiuvete - ar trebui să fie dezinfectate cu un dezinfectant comercial după fiecare utilizare.

Ai grija de noul tau tatuaj. Cum ai grijă de tatuaj depinde de tipul și amploarea acestuia. De obicei, va trebui să:
 • Scoți bandajul după 24 de ore. Aplica un unguent cu antibiotic pe pielea tatuata;
 • Păstrezi pielea curata. Foloseste sapun si apa si, pur si simplu, fara a freca puternic zona afectata. Evita dușul, pentru a evita fluxurile directe de apă de pe pielea nou tatuata;
 • Foloseste crema hidratanta. Aplica o crema hidratanta usoara de mai multe ori pe zi;
 • Evita expunerea la soare a zonei tatuate pentru cel puțin câteva săptămâni;
 • Evita înotul: Stai departe de piscine, căzi cu hidromasaj, râuri, lacuri și alte organisme de apă în timp ce tatuajul se vindeca;
 • Alege-ti hainele cu atenție. Nu purta nimic care s-ar putea lipi de tatuaj. Acorda o perioada de cca 2 săptămâni pentru vindecare. Nu inlatura orice crusta care crește pe tatuaj, riscul de infecție este mare și poate deteriora desenul sau provoca cicatrici.
Dacă crezi că tatuajul ar putea fi infectat sau esti îngrijorat de faptul că tatuajul nu se vindeca în mod corespunzător, cauta un medic.

Dacă esti interesat în îndepărtarea tatuajelor, întreaba medicul dermatolog despre chirurgia cu laser sau alte opțiuni pentru îndepărtarea tatuajelor.

Poze tatuaje

Tatuaje tribale modele 2

Tatuaje tribale modele 2

Tatuaje tribale model 1

Tatuaje tribale model 1

Tatuaje fete model 5

Tatuaje fete model 5

Tatuaje pentru fete modele 7

Tatuaje pentru fete modele 7

Tatuaj baieti spate

Tatuaj baieti spate

Tatuaje fete pe spate

Tatuaje fete pe spate

Tatuaje fete model 4

Tatuaje fete model 4

Tatuaje fete model 3

Tatuaje fete model 3

Tatuaje fete model 2

Tatuaje fete model 2

Tatuaj pe spate pentru fete

Tatuaj pe spate pentru fete

Tatuaj leopard

Tatuaj leopard

Tatuaje cu pasari

Tatuaje cu pasari

Tatuaje fluture

Tatuaje fluture

Tatuaje cu fluturi

Tatuaje cu fluturi

Tatuaje cu flori

Tatuaje cu flori

Tatuaj femeie

Tatuaj femeie

Tatuaje fete model 1

Tatuaje fete model 1

Tatuaje baieti modele 7

Tatuaje baieti modele 7

Tatuaje baieti modele 6

Tatuaje baieti modele 6

Tatuaje baieti modele 5

Tatuaje baieti modele 5

Tatuaje baieti modele 4

Tatuaje baieti modele 4

Tatuaje baieti model 3

Tatuaje baieti model 3

Tatuaje modele 2

Tatuaje modele 2

Tatuaje modele 1

Tatuaje modele 1

Comentarii facebook

2 Comentarii la articol

 • FLORINEL_20

  19 Februarie 2010, 22:31

  1

  FRATE POSTATI SHI VOI PE NET MODELE D TATUAJE

 • dan200199

  06 Iulie 2010, 12:24

  2

  va recomand un salon autorizat de Ministerul Sanatatii , cu preturi foarte mici www.2ndFace.info

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *