Tatuaje temporare

Formare profesionala  |  0 comentarii

Un tatuaj temporar este o imagine non-permanenta aplicata pe piele care seamănă cu un tatuaj adevărat. Tatuajele temporare pot fi lipite sau pictate cu aerograful, ca o formă de pictura pe corp, dar de cele mai multe ori aceste tatuaje sunt transferate la nivelul pielii. Tatuajele temporare de orice fel sunt folosite pentru numeroase scopuri, inclusiv de auto-exprimare și de identificare.

De cele mai multe ori, cei care doresc un tatuaj temporar doresc să adauge o nota distinctiva, prin metode mai mult cosmetice, insa fara a-si afecta imaginea corpului pe termen lung.

Dacă doriți să experimentați arta tatuajului, fără a va afecta permanent pielea, un tatuaj temporar este recomandat. Aveți posibilitatea să vă faceti propriul tatuaj temporar cu doar câteva consumabile de uz casnic și articole care se gasesc in orice magazin de cosmetice.

Trei tehnici pentru a face tatuaje temporare, folosind un creion dermatograf, un șablon, și imprimarea tatuajului pe hârtie.

1. Proiectarea tatuajului. Pentru a face un tatuaj reusit, pune-ti ideea pe hartie, inainte de a-l aplica pe piele. Foloseste un creion obișnuit si schițeaza niște idei.

2. Alege  un dermatograf: Poti să cumperi un creion dermatograf aproape din orice magazin de cosmetice. Alege unul care sa fie ascuțit, care sa lase o urma neteda.

3. Deseneaza tatuajul pe piele cu creionul dermatograf. Inarmeaza-te cu timp si rabdare. Asigura-te că designul aplicat este exact cu sablonul facut mai devreme. Dacă nu iti place, poți să-l speli și începe altul.

VIDEO - Cum se face un tatuaj temporar sau nepermanent ?


Daca doresti vezi si Imagini Tatuaje

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *