Taxa auto drector sindicat politia bataie concubina armata febra investitie mazare concediu scoala cancer stiri ziare Constana

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Taxa de tramă stradală, achitată luna aceasta

Până pe 31 ianuarie persoanele fizice şi juridice care deţin vehicule lente sunt obligate să achite taxa datorată pentru întregul an fiscal. Această taxă este în valoare de 40 de lei pe un an.

Eugen Bogatu îşi va pierde şi funcţia de director în CN APMC

După ce Mircea Banias a declarat că în prima şedinţă de Birou Permanent Judeţean al PDL se va propune suspendarea din partid a lui Eugen Bogatu din calitatea de membru, pe perioada cercetării penale, acesta va fi suspendat şi din funcţia de Director Domenii Portuare din cadrul Administraţiei Porturilor Maritime Constnaţa.

Lider sindical la Gardă cu Suzuki, vilă şi Audi

Comisarul George Octavian Mihai, liderul sindical din cadrul Gărzii Financiare Constanţa, are, potrivit cititorilor noştri, "trei maşini de lux, în valoare de peste 150.000 de euro, cât şi un imobil situat (...) vis-a-vis de magazinul Tomis, în valoare de peste 800.000 de euro"

Tânăr, bătut cu ranga

Poliţiştii din Nicolae Bălcescu au fost sesizaţi aseară prin Serviciul Unic de urgenţă 112 despre faptul că Alexandru Popa, de 21 de ani a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit ca suspecţi de comiterea agresiunii pe Florin Surluceanu, de 20 ani şi Grigore Scripcaru de 29 ani, ambii din localitate, care pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, l-au lovit cu un corp dur, de mai multe ori.

Şi-a snopit concubina în bătaie

Poliţiştii din Cumpăna au fost sesizaţi ieri seară despre faptul că Gheorghe Drăguşin, de 47 ani, din localitate, pe fondul consumului excesiv de alcool a agresat-o pe concubina sa, Milica Herea, de 51 ani.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Armata Română renunţă la folosirea avioanelor AN-2, în urma tragediei de la Tuzla

Armata Română a decis să renunţe la utilizarea avioanelor de tip Antonov AN-2. Hotărârea a fost luată ca urmare a accidentului produs vara trecută la Tuzla şi soldat cu 12 morţi

sursa: ziuaconstanta.ro

Mistreţ cu febră aftoasă, depistat în Constanţa

Specialiştii Direcţiei Sanitar Veterinare Constanţa, alături de colegii din celelalte judeţe cu risc de răspândire a virusului aftoase, vor participa, mâine, la o simulare generală privind apariţia acestui virus pe teritoriul ţării noastre.
     
Investiţie de 100 milioane de euro într-un hypermarket, la Constanţa

Cel puţin în următorii doi ani, piaţa va fi dominată de hypermarketuri, care, din lipsa spaţiilor, achiziţionează terenuri şi acţio-nează ca dezvoltatori, anunţă experţii pieţei imobiliare.

Mazăre şi-a prelungit concediul în Caraibe

Plecat la jumătatea lunii decembrie a anului trecut în vacanţă, edilul oraşului Constanţa nu s-a întors încă la muncă. În timp ce colegii lui din Primăria Constanţa au fost la lucru încă de pe data de 3 ianuarie, Mazăre a decis să-şi mai prelungească vacanţa pe care o petrece în Caraibe.

sursa: cugetliber.ro

Activitatea Poliţiei Constanţa, catalogată de MAI ca fiind mediocră!

Secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, chestorul Ioan Dascălu, prezent, ieri, la bilanţul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa pe anul 2010, s-a arătat nemulţumit de realizările poliţiştilor constănţeni. „Nu sunt deloc mulţumit de modul în care este gestionată situaţia operativă la nivelul judeţului

Primiţi la şcoală cu păduchi

Triajele epidemiologice, care sunt obligatorii la reintrarea în colectivităţi, au rămas, pentru unii medici de medicină şcolară, o formalitate şi... nimic mai mult. Ceva ce se întâmpla pe vremuri. Ce contează că în colectivitate se pot răspândi o serie de boli contagioase? Se dă vina pe imunitatea copiilor, se dă vina pe inconştienţa părinţilor pentru că-şi trimit copiii bolnavi la grădiniţă, şcoală sau liceu.

Portofoliul elevilor, criticat de părinţi

Pentru elevii care sunt, în prezent, în clasa a IV-a, noua Lege a Educaţiei aduce schimbări majore. Una dintre cele mai importante o reprezintă introducerea portofoliului educaţional, un sumar al tuturor evaluărilor din viaţa şcolară a elevului. Portofoliul educaţional va fi ilustrat printr-o „carte de identitate şcolară“, document ce va cuprinde note, activităţi extraşcolare şi modul în care elevii se poartă la şcoală.

Bolnavii de cancer, puşi pe drumuri

Preşedintele COPAC atrage atenţia că, încă de la început de an, pacienţii cu boli cronice se confruntă cu o lipsă a tratamentelor. „Pe geamurile farmaciilor există deja afişe pe care scrie că unitatea respectivă nu şi-a primit banii de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) de 100 de zile sau chiar mai mult”, precizează Cezar Irimia

Mii de constănţeni, transformaţi în pietoni

Aproximativ 5.000 de constănţeni au rămas, din nou, începând cu 1 ianuarie 2011, fără legitimaţii de transport în comun gratuite, cu toate că legile statului le acordă acest drept.

sursa: telegrafonline.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *