Taxe 2011 trafic vremea ceata aeroport bani lapte eco radar patinaj stiri ziare Mehedinti

Stiri Mehedinti  |  0 comentarii

Ce căi de atac au contribuabilii împotriva statului în 2011

Recuperarea taxelor, impo­zi­telor sau a amenzilor a devenit un obiectiv major al autorităţilor fiscale, vamale, locale sau centrale, presate să adune cât mai mulţi bani la bugetul statului, golit de criză. De­ciziile de impunere, actele de înşti­inţare pentru diverse plăţi şi soma­ţiile curg pe bandă rulantă. Urmea­ză blocări de conturi şi executări si­lite.

Traficul rutier şi cel aerian, afectate de ceaţă

Încă din primele ore ale dimineţii se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene, precum şi pe autostrăzile Bucureşti-Constanţa şi Bucureşti-Piteşti, din cauza ceţii. Şi aeroportul Henri Coandă din Cluj a fost afectat de fenomen.

Bani pentru lapte de vacă şi produse ecologice

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură(APIA) Mehedinţi  anunţă că a demarat a treia etapă de depunere a cererilor de plată, pentru două tipuri de ajutoare financiare acordate fermierilor.

     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Radarele amplasate, astăzi, în Mehedinţi

Poliţia Rutieră Mehedinţi a amplasat, astăzi, radare pe şase drumuri naţionale

Cursuri gratuite de patinaj

Aflat în administraţia autorităţilor locale, patinoarul severinean devine neîncăpător în week-end. Începând din această săptămână, si cei care se pricep mai puţin la acest sport sunt aşteptaţi la patinaj.

Marius Chivăran, câstigătorul olimpiadei judetene de tehnică de calcul

Este premiat în tehnică de calcul si pasionat de mecanică. Tânărul elev își doreste o carieră de inginer, iar până atunci, învată si repară bicicletele prietenilor.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *