Taxe mai mari si locuri insuficiente, in caminele sibiene - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Taxe mai mari si locuri insuficiente, in caminele sibiene

Cel putin 500 de studenti vor ramane anul acesta pe dinafara. Norocosii care au prins unul din locurile oferite de caminele Universitatii vor plati lunar cu 10 sau 15 lei mai mult pentru fiecare camera, dupa ce Senatul Universitatii a aprobat ieri majorarea tarifelor de cazare.
Potrivit reprezentantilor universitatii sibiene, 2.500 de tineri si-au depus anul acesta o cerere pentru unul din cele 2.000 de locuri disponibile in caminele din oras. In functie de locul pentru care au optat, norocosii vor scoate din buzunare sume care variaza intre 125 si 550 de lei, lunar.
„Taxele au fost majorate, in medie cu sume intre 10 si 15 lei. Am reusit sa solutionam aproximativ 2.000 din cele 2.500 de cereri deuse pentru un loc, dar cu siguranta numarul celor care vor solicita cazare va creste considerabil in data de 4 octombrie, in ziua redistribuirilor. Atunci ne asteptam sa vina toti studentii care au avut restante si ale caror cereri nu au putut fi luate in consiserare in prima etapa de repartizare", ne-a spus Ramona Todericiu, director adjunct al Directiei Generale Administrative, din cadrul ULBS.

Sursa: Adevarul

29.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *