Taxe pasaport/Acte/Cat costa

Acte necesare  |  0 comentarii

Taxe oficiale pentru obtinerea unui pasaport valabile in 2013.

Noile taxe pasaportNoile taxe pentru eliberarea pasaportului si a cartii de identitate

1. Pentru cererile de eliberare a paşaportului simplu electronic depuse în ţară: 270 lei costul paşaportului (se achită la unităţile CEC Bank) şi 32 lei taxa consulară (se achită la unităţile CEC Bank sau la trezorerie). Total cost 302 RON !

2. Pentru cererile de eliberare a paşaportului simplu electronic (minori sub 6 ani), cu valabilitate 3 ani depuse în ţară: 244 lei costul paşaportului (se achită la unităţile CEC Bank) şi 32 lei taxa consulară (se achită la unităţile CEC Bank sau la trezorerie). Total cost pasaport 276 ron !

3.  Pentru cererile de eliberare a paşaportului simplu temporar depuse în ţară : 100 lei costul paşaportului (se achită la unităţile CEC Bank), 32 lei taxa consulară (se achită la unităţile CEC Bank sau la trezorerie) şi 100 lei tariful suplimentar  prevăzut de Legea nr. 248/2005 (se achită la unităţile CEC Bank sau la trezorerie). Total cost pasaport 232 ron !

NOTĂ:
- pentru cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice/simple temporare cu menţionarea statului de domiciliu tarifele sunt aceleaşi;
- pentru cererile depuse prin intermediul misiunilor diplomatice, sumele care se plătesc sunt cele stabilite potrivit Legii nr. 198/2008 privind serviciile consulare pentru care se percep taxe şi nivelul taxelor consulare la misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în strãinãtate, cu modificãrile şi completãrile ulterioare. sursa Directia Generala de Pasapoarte.

In masura in care tarifele si costurile pentru obtinerea unui pasaport, indiferent ca este pasaport pentru copil, pasaport biometric sau de alta natura aici veti gasi taxele si tarifele actualizate la zi.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *