Teatru Oradea spectacol expozitie colectare selectiva parcare stiri ziare Oradea

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Un proiect de succes al TSO - Părinţi şi copii, împreună în sala de spectacole

Trupa "Iosif Vulcan" a Teatrului de Stat Oradea a deschis anul trecut stagiunea 2010-2011 cu premiera spectacolului "Fetiţa cu chibrituri", adaptare de Angel Cârstea, după Hans-Christian Andersen, în regia lui Eugen Ţugulea. Evenimentul a fost destinat celor mai tineri spectatori ai teatrului şi a reprezentat primul act artistic al proiectului "Duminică e ziua copilului", iniţiat de Victoria Balint.

Teatrul de Stat - Lucrările de restaurare intră pe ultima sută de zile

Lucrările de restaurare a Teatrului de Stat Oradea vor fi finalizate, în totalitate, în luna mai a.c., astfel că după o lungă pribegie, care a durat mai bine de trei ani, actorii se vor putea întoarce "acasă". Vestea bună ne-a dat-o ieri Jakabffy Ladislau, dirigintele de şantier, care a avut amabilitatea să ne prezinte stadiul în care se află în prezent lucrările.

În anul 2010 - Rezultate de excepţie pentru Fotoclubul Nufărul

În ultima perioadă au fost organizate mai multe expoziţii personale şi de grup din lucările realizate de membrii cunoscutului Fotoclub orădean. În fruntea topului orădean se află artistul fotograf Ştefan Tóth A.FIAP, fondatorul şi preşedintele CFNO, care a reuşit să prezinte în anul 2010 expoziţia personală intitulată "Moartea unui cimitir", în diferite orase.

De săptămâna viitoare, colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile începe în zona de case

Inaugurarea în cursul lunii decembrie 2010 de către Eco Bihor a unei staţii de sortare a făcut ca operatorul local de salubritate să demareze, la rându-i, un program mai amplu de colectare a deşeurilor menajere. În prima etapă, mai multe asociaţii de proprietari au fost dotate cu containere pentru colectarea selectivă a fracţiilor umede, respectiv celor uscate, acest lucru fiind posibil doar la acele scări de blocuri unde Primăria a amenajat platforme închise pentru gunoi. Acum, în a doua etapă, grupul ţintă îl reprezintă orădenii care locuiesc la case, unde colectarea deşeurilor reciclabile va începe de săptămâna viitoare...

Abonamentele de parcare au fost puse în vânzare

Orădenii care au trecut, în primele zile ale anului, pragul Serviciului de Parcări pentru achiziţionarea noilor abonamente pentru parcare au fost sfătuiţi să revină începând cu 5 ianuarie, când activitatea ghişeelor se va relua.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *