Teo trandafir emil boc romanii au talent 1 aprilie marea neagra prima casa

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Teo Trandafir spune că îi este dor de țară

Ea le-a mulţumit, într-o scrisoare deschisă, celor care o susţin şi ziariştilor care nu au făcut subiect de cancan din cazul său, precizând că acestora le rămâne "prietenă pentru totdeauna".

Emil Boc despre decizia de plafonare a salariilor profesorilor: "Sunt profesori care au salariul majorat cu 50% în 2008 şi cu 15% în 2010"

Coaliţia a decis plafonarea salariilor profesorilor, cerând Guvernului să-şi asume răspunderea pe această lege. Guvernul s-a întrunit joi într-o şedinţă extraordinară în care s-a discutat solicitarea coaliţiei

Românii cu talent intră în semifinale

24 dintre cei mai talentaţi români se vor înfrunta în două show-uri live, în această seară şi mâine, de la ora 20.30, la Pro TV. Printre concurenţii care au ieşit în evidenţă se numără adolescentul cu voce de aur Iustin Ianău, dresoarea de câini Szep Bernadette şi dansatorii Reka şi Ştefan.

Şpaga lui Severin schimbă regulile UE

Parlamentul European lucrează la un set de sancţiuni şi restricţii privind interesele europarlamentarilor. Numărul de locuri de muncă pe care un eurodeputat le poate cumula ar putea fi limitat, averile şi interesele ar putea fi declarate mai des.

Farsă de 1 Aprilie: Cabral, cu capul spart

Prezentatorul de la Acasă TV a postat pe blogul personal o fotografie în care pare să aibă o rană destul de urâtă la cap.
Cum fotografia nu este însoţită de vreo poveste care să justifice "capul spart", fanii lui Cabral s-au întrecut în explicaţii.

Lista celor 67 de spitale închise de Guvern

Cele mai multe spitale se închid în judeţele Argeş şi Prahova, câte patru. La polul opus se află spitalele din judeţele Brăila, Covasna, Dolj, Harghita, Satu Mare, care rămân intacte.

Laszlo Borbely: Am cerut ocoalelor silvice ca fiecare să planteze câte un hectar de pădure în plus

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a anunţat astăzi că, pentru a marca Anul Internaţional al Pădurii, a cerut ocoalelor silvice să planteze câte un hectar în plus peste ceea ce aveau programat.

Patriciu pariază pe nămolul energetic din Marea Neagră

Omul de afaceri Dinu Patriciu a investit în ultimii ani 100 de milioane de dolari în cercetarea nămolului sapropelic din Marea Neagră, din care speră să obţină gaze sintetice. Acest tip de biomasă ar putea deveni cea mai mare resursă energetică aflată la dispoziţia omenirii, susţine Patriciu.

Miss Austria 2011, o româncă de 27 de ani

Frumoasa stewardesă Carmen Stamboli, născută în România, a fost încoronată Miss Austria 2011 weekend-ul trecut.
Triumful ei a fost umbrit de faptul că are 27 de ani, iar regulile concursului Miss World stipulează ca limită de vârstă 26 de ani pentru participante. Emil Bauer, directorul corporaţiei Miss Austria, a promis că îi va îndupleca pe şefii de la Miss World s-o primească.

sursa: adevarul.ro

Japonia si Libia ne zguduie preturile

În timp ce reconstructia Japoniei va costa peste 300 miliarde de dolari, conflictul armat din Libia va necesita peste un miliard de dolari. Cât de mult afectează România cele două evenimente majore ale ultimei perioade?

BCR anunţă deja participarea la Prima Casă 4

BCR a anunţat joi că participă la nouă fază a programului Prima Casă, aceeptând crediteze în continuare în aceleaşi condiţii de dobânzi şi avans, chiar după preluarea unui risc de 50% de la stat.
Şi asta la doar o zi după ce Guvernul a stabilit că băncile care vor să crediteze în continuare sub umbrela Prima Casă trebuie să menţină neschimbate costurile şi nivelul avansului minim pentru clienţi, în condiţiile împarţirii riscului 50-50% cu statul.

România, vizată pentru investitii care ar crea 6.500 de noi slujbe

Investitorii străini încep să prindă curaj: de la începutul anului, 11 companii au anuntat că se gândesc să aleagă România pentru realizarea unor investitii totale de 900 de milioane de euro.

Piata auto se reanimă, dar dealerii nu scapă de spectrul falimentului

Comerciantii de autoturisme prezic o crestere lentă a vânzărilor în următorii ani, dar fără o îmbunătătire a situatiei financiare. Iar programul de casare devine subiect de controversă.

O bulă imobiliară poate apărea oricând.

Date recente ale celor de la Knight Frank arată că unele piețe imobiliare din lume au cunoscut un boom în 2010, care s-ar putea transforma în bule imobiliare, urmând exemplul celei din Statele Unite ale Americii.

Tarom are un nou director general

La mai putin de o lună de la demisia Ruxandrei Brutaru, noul director general al companiei aeriene nationale, Tarom, este Gabriela Bordea.

Începe campania de promovare a brandului turistic pe plan local

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului demarează astăzi campania radio-tv de promovare pe plan intern a turismului românesc, în baza recomandărilor rezultate din Strategia de comunicare a brandului şi din Planul de Marketing 2011-2015.

150 milioane euro pentru dezvoltarea fermelor

Agricultorii care vor să beneficieze de fonduri europene pentru a-şi dezvolta fermele pot depune proiecte la APDRP, în perioada 1-29 aprilie pentru a accesa 150 milioane euro.

Leul încheie săptămâna în depreciere

Leul s-a depreciat, vineri, în faţa monedei europene, Banca Naţională a României (BNR) anunţând un curs de referinţă de 4,1367 lei pentru un euro, în creştere cu 2,26 bani (0,55%) faţă de cotaţia anunţată joi, respectiv 4,1141 lei.

sursa: capital.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *