Timisorenii sunt amenintati cu frigul. Nu vremea e inamicul ci E.ON

Stiri Timisoara  |  0 comentarii

Consumatorii din Timisoara pot ramane fara gazul cu care se incalzesc

Afara frig in casa ... frig. Timisorenii ar putea ingheta in casele lor din cauza neintelegerilor dintre E.ON si Federatia Asociatiilor de Locatari. Amenintarile cu întreruperea furnizarii gazului pe care le face compania E.ON sunt un abuz, în conditiile în care noul contract impus abonatilor este si el alaturea cu legea declara reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Locatari din Timisoara
Federatia Asociatiilor de Locatari din Timisoara gandeste astfel: din moment ce exista deja un contract-cadru aprobat anul trecut printr-un Ordin al Autoritati Nationale de Reglementare a Energiei (pentru conformitate - Ordinul nr. 77/2009), un alt contract, neconform cu cel al ANRE, impus de E.ON Gaz, situeaza compania în afara legislatiei.
Lucrurile sunt incerte deoarece, cu toate ca Autoritatea a redactat în urma întrevederii o minuta în care îsi prezenta pozitia institutiei fata de faptul ca E.ON Gaz nu respecta contractul-cadru.
S-a ajuns pana a se apela la senatorul Gheorghe David, la ANRE, dar si la primul-ministru Emil Boc, pentru a determina conducerea E.ON Gaz România sa respecte contractul-cadru si, astfel, cetatenii sa nu mai fie obligati sa semneze un astfel de contract.
Momentan se asteapta ca o noua întâlnire sa aiba loc în cursul saptamânii viitoare, la care de aceasta data vor fi prezenti si cei de la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.

Sursa: Timis Online

13.12.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *