Tirg de slujbe pentru toata lumea la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca - Ziare Cluj Napoca

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Tirg de slujbe pentru toata lumea

La tirgul de job-uri care se va desfasura astazi, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, intre orele 9-13, si-au anuntat participarea 45 de firme, care ofera peste 400 de locuri de munca in diverse domenii si pentru diverse calificari, pentru persoane cu studii medii, posticeale, dar si cu numai 10 clase, precum si pentru absolventi de studii universitare si postuniversitare, printre angajatori figurind nume precum Emerson, Flacara, Terapia, Napomar, Antrepriza de Constructii Industriale sau Prodvinalco.
Trebuie mentionat ca printre angajatori se numara ING, Emerson, Flacara, Terapia, Napomar, Antrepriza de Constructii Industriale, Prodvinalco, Genpact, Electrogrup si Mariflor. Conform organizatorilor, doar circa 10% din slujbe sint oferite persoanelor cu studii superioare, celelalte fiind disponibile pentru cei cu studii medii sau fara calificare.
Tirgul functioneaza din 2002, iar media angajarilor la aceasta manifestare este de circa 30% din totalul slujbelor oferite, aceste rezultate fiind obtinute cu cheltuieli modice, costul organizarii editiei din acest an fiind de 20.000 lei.

Sursa: ziarulfaclia.ro

24.09.2010

 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *