Tocana de miel cu coriandru

Retete culinare Paste  |  0 comentarii

Ingrediente Tocana de miel cu coriandru: 750 g pulpa de miel (fara oase), 4 linguri ulei de masline, 150 g ceapa de apa, 2 catei de usturoi, 8 capsule de cardamom, 1 baton de sortisoara, 2 lingurite coriandru pisat, 150 g caise uscate, 1 anason, 500 ml supa de miel, 2-3 lingurite esenta de otet, 300 g morcovi, 1 legatura ceapa verde.

Mod de preparare:
Se spala carnea, se sterge, se taie cuburi si se prajeste in ulei. Se scoate si se pune deoparte. Se curata ceapa si usturoiul si se calesc in grasimea de la prajit. Se scot semintele din capsulele de cardamom. Se pun in tigaie cu restul de condimente si se prajesc putin. Se adauga carnea si caisele, se stinge cu supa. Se adauga esenta de otet si tocana se fierbe circa 70 minute. Se spala morcovii si ceapa verde, se curata, se taie betisoare sau bucatele. Se pun in tigaie dupa primele 60 minute. Se poate garnisi su fire de coriandru.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *