Top Gear - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

    Top Gear  Romania reprezinta o franciza a celei mai cunoscute reviste auto din lume, aflate in portofoliul BBC. Show-ul omonim difuzat in Marea Britanie a fost achizitionat de catre postul Antena 3, Intact Media Group oferind astfel publicului pachetul complet de senzatii tari din lumea automobilistica.
    Top Gear are un mod propriu de abordare a masinilor, fiind un brand renumit la scara internationala.  Personalitatea aparte a revistei isi gaseste o continuitate fireasca si in Romania, printr-o echipa editoriala de top si o prezentare de exceptie.
    Top Gear se adreseaza preponderent barbatilor,  cu varste cuprinse intre 25-40 ani, studii medii si superioare, venituri medii si ridicate. In fiecare an, in luna februarie,  echipa realizeaza suplimentul “Masinile anului “ si se implica in diverse campanii de responsabilizare in trafic.


anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *