Trafic politia vaccin cocaina portar 2011 gaze materniate prima casa stiri ziare Craiova

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Razie în traficul craiovean

Astăzi, începând cu ora 10.00, 17 echipaje de la poliţia rutieră acţionează pe principalele artere de circulaţie din Craiova. Acesată razie are ca scop prevenirea accidentelor rutiere, provocate din cauza neacordării de prioritate pietonilor, traversărilor neregulamentare, conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice şi a vitezei excesive.

S-a descoperit vaccinul care poate vindeca dependenţa de cocaină

Cercetătorii au descoperit un nou vaccin, care ar putea fi soluţia pentru dependenţa de cocaină. Acesta combină virusul ce cauzează răceli şi o substanţă asemănătoare cocainei. Până acum vaccinul a fost testat doar pe şoareci.

Lazăr, un portar disputat

Odată cu despărţiri le succesive în decurs de doar un an a unor portari cotaţi în Liga I (gen Răzvan Stanca sau Marius Popa), oficialii de la Pandurii se pregătesc acum pentru o infuzie de sânge tânăr pentru postul de goalkeeper.

Funeriu: În acest an şcolar nu vor fi disponibilizări suplimentare

În acest an şcolar, niciun profesor nu va fi disponibilizat, dă asigurări ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

2011 începe cu o creştere masivă a importului de gaze ruseşti

În această lună furnizorii apreciază că se vor importa cu 10% mai multe gaze decât în decembrie.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Femeile care nasc al doilea copil în timpul concediului de maternitate primesc mai puţini bani

Guvernul mai taie un pic din banii bebeluşilor. Mămicile care au născut după 1 ianuarie şi care mai au acasă un copil de până în doi ani, vor primi mai puţini bani decât li s-ar fi cuvenit.

"Prima Casa" se clatina putin

Programul "Prima Casa" este momentan nefunctional, din cauza ca guvernul nu a stabilit plafonul de garantare pe care il poate utiliza Fondul de Garantare a Creditelor. Este o chestiune de cateva zile pana cand programul va reveni la normal, spun oficialii avizati.

Blocurile Craiovei, in ograda la Podari

Tensiunea in jurul Baniei creste pe masura ce la Craiova lucrarile pentru intocmirea noului Plan Urbanistic General avanseaza. Potrivit reglementarilor in vigoare, noul Plan Urbanistic General al Craiovei va trebui trasat conform Legii 2 din 1968, tinandu-se cont de limitele administrativ-teritoriale.

Carderi la apel

Curtea de Apel Craiova va judeca, incepand cu 10 ianuarie, apelul formulat de procurori impotriva unei hotarari de la sfarsitul anului trecut a Tribunalului Gorj, care a condamnat cu suspendare sapte persoane trimise in judecata pentru infractiuni cu carti de credit.

Craiovenii s-au imbulzit la agheasma

Botezul Domnului sau Boboteaza care incheie Sarbatorile de innoire a anului a adunat ieri mii de craioveni in jurul bisericilor. Putini au fost cei care au participat la slujba religioasa, dar cei mai multi au venit pentru a lua agheasma.

Ionut Lutu: Fara certuri la Stiinta!

Fostul jucator al Universitatii regreta ca la Universitatea nu este liniste si a opinat ca Mititelu si Piturca trebuie sa lase certurile si impreuna sa gaseasca sponsori.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *