Trei traficanti de carne vie, prinsi la Sibiu - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Trei traficanti de carne vie, prinsi la Sibiu

Trei tineri din Galati si Ialomita au fost arestati preventiv pentru trafic de persoane. Suspectii au fost blocati in trafic de politistii rutieri din Sibiu, in timp ce intentionau sa transporte o tanara in Spania, in vederea practicarii cersetoriei.
Cei trei suspecti au racolat o tanara de 18 ani, din judetul Ialomita, dupa care au agresat-o si fortat-o sa se deplaseze, impotriva vointei sale, in Spania, in scopul practicarii cersetoriei. In timp ce acestia se aflau in municipiul Sibiu, pe traseul de plecare spre Spania, victima a reusit sa fuga de sub supravegherea suspectilor si s-a refugiat intr-o benzinarie unde a cerut ajutorul angajatilor si clientilor.
La scurt timp, victima a fost gasita de cei trei suspecti, care au obligat-o sa urce inapoi in masina acestora, dupa care au demarat in forta. Cei trei au fost prezentati instantei de judecata, care a luat masura arestarii preventive pentru 29 de zile a celor doi suspecti majori si pentru o perioada de 19 zile pentru cel minor, pentru trafic de persoane.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *