UE economie autobuz control reducere aeroport firma piata santier permis conducere functionari birocratie pensie stiri ziare Brasov

Stiri Brasov  |  0 comentarii

De ce sa alegi becurile economice?

Uniunea Europeană a interzis becurile incandescente(„tradiţionale”) de 75W şi 100W, urmând să fie eliminate şi cele cu un consum mai mic. Astfel, ne punem întrebarea de ce am alege becurile economice?

Fără controlori în autobuzele Braşov- Săcele

Deşi decizia CA-ului de la RAT Săcele de a desfiinţa posturile de controlori, ea nu este chiar aşa. În contrapartidă, mai marii societăţii au decis ca activitatea de control a biletelor să fie efectuată de o firmă de protecţie şi pază, practic, vor fi bodyguarzi pe linia de control.

S-a dat startul reducerilor!

Cel puţin 41 de firme braşovene vând de sâmbătă îmbrăcăminte şi încălţăminte cu preţ redus chiar şi cu 50%. Potrivit legislaţiei în vigoare, în intervalul de timp 15 ianuarie - 15 aprilie, agenţii economici pot stabili, la alegere, o perioadă de 45 de zile în care să efectueze reduceri de preţ la produsele a căror desfacere are caracter sezonier.

O firmă braşoveană va moderniza aeroportul din Baia Mare

Balizajul aeroportului internaţional din Baia Mare va fi modernizat în acest an, astfel încât decolarea şi aterizarea aeronavelor să aibă loc în condiţii de siguranţă sporite, de către firma ICCO Systems Braşov. Lucrarea este evaluată la 4.649.900 lei şi va fi finalizată la sfârşitul lunii septembrie.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Piaţa Sfatului şi Piaţa Unirii vor intra în şantier

Piaţa Sfatului şi Piaţa Unirii, ambele situate în zona veche a oraşului, vor fi modernizate în acest an. Anunţul a fost făcut săptămâna trecută de primarul George Scripcaru, atunci când a anunţat programul de investiţii al municipalităţii pentru 2011.

8 mii de braşoveni au obţinut permisul de conducere

Conform datelor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Braşov, procentul de promovabilitate la examenele de obţinere a permisului de conducere a fost de 36,8%.

Cuţitarul din Codlea a fost prins

Poliţiştii l-au prins pe tâlharul care a înjunghiat un tânăr de 21 de ani din Codlea, peste care intrase în casă cu scopul de jaf.

Ialomiţeanu vrea mai puţini funcţionari

Suplă, modernă şi eficientă! Nu vă gândiţi la o maşină de ultimă generaţie sau la o cură de slăbire revoluţionară! Aşa trebuie să arate administraţia publică din România în viziunea guvernanţilor.

Birocraţia mai face o victimă

O femeie a leşinat, azi, în sediul CAS Gorj, în timp ce stătea la coadă pentru o adeverinţă. Oamenii aflaţi la faţa locului susţin că femeii i s-a făcut rău în timp ce stătea la coadă.

Pensionarii militari au început protestele

Pensionarii militari au anunţat un protest în Capitală pentru 24 ianuarie, de Ziua Unirii. La Constanţa, însă, oamenii au ieşit  de luni în stradă, nemulţumiţi că, după recalculare, le-au fost reduse pensiile.

sursa: brasovultau.ro

Trei zile fără benzină şi motorină

Şoferii nemulţumiţi de scumpirea preţului litrului de benzină sînt invitaţi ca în zilele de 17, 18 şi 19 ianuarie să nu pună nici un strop de carburant în rezervoarele maşinilor, pentru a boicota marile companii

Leul s-a apreciat uşor - 4,2578 lei/euro

Moneda naţională s-a apreciat uşor în prima parte a sesiunii interbnacare de luni, în linie cu evoluţia valutelor din regiune, astfel că BNR a anunţat un curs de referinţă de 4,2578 lei/euro, cu 0,91 bani mai redus faţă de vineri. În şedinţa de vineri, banca centrală a publicat un curs de referinţă de 4,2669 lei/euro.

Un nou proiect privind obligativitatea cauciucurilor de iarnă, propus de Ministerul Transporturilor

 Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) a lansat în dezbatere publică un nou proiect de ordonanţă care prevede obligativitatea echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă în sezonul rece şi estimează că statul va încasa TVA de 445 milioane euro din vânzările de cauciucuri.

Protest la benzinărie

Peste 50 de şoferi braşoveni au protestat, vineri seară, împotriva creşterii preţului benzinei. Ei s-au adunat în parcarea din faţa Sălii Sporturilor, după care s-au deplasat către o staţie de benzină din zona Bartolomeu. Odată ajunşi acolo au blocat pentru mai bine de o oră activitatea benzinăriei, alimentînd maşinile cu doar cîteva sute de mililitri de benzină sau motorină şi spălînd cu mişcări foarte lente parbrizele maşinilor.

Măsura de interzice a calmantelor aplicată treptat

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Medicamentului au anunţat că dispoziţia de eliberarea a unor calmante doar pe bază de reţetă se va realiza treptat. Astfel, algocalminul şi celelalte medicamente care conţin metamizol vor fi interzise la liber treptat, astfel încît din luna august niciun produs care conţine această substanţă să nu mai poată fi procurat decît pe bază de prescripţie medicală.

La Braşov nu avem cazuri de gripă

Decesul bărbatului de la Iaşi infestat cu virusul AH1N1 care provoacă gripa „porcină”, a pus în alertă instituţiile centrale. La nivel judeţean nu s-au luat încă măsuri speciale pentru că nu a fost nicio suspiciune de gripă porcină

CAS Braşov şi-a reluat activitatea

Activitatea la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Braşov a fost reluată astăzi în mod normal. Reprezentanţii instituţiei susşţn că nu au fost cozi mai mari ca de obicei, mai ales că este perioada de depunere a declaraţiilor.

sursa: monitorulexpres.ro


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *