Udrea crede ca turismul inseamna mai mult decat Poiana Brasov si Valea Prahovei - Ziare Brasov

Stiri Brasov  |  1 comentarii

Udrea crede ca turismul inseamna mai mult decat Poiana Brasov si Valea Prahovei

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ca doreste investitii in partii de schi, pentru ca acestea ar putea scadea preturile practicate in statiunile montane.
 â€žInvestitiile pe care le facem in zonele montane din Romania vor da roade. Mi-as dori ca turismul montan sa insemne mai mult decat Valea Prahovei si Poiana Brasov. Speram ca odata ce va creste numarul statiunilor de iarna, preturile vor scadea", a spus Elena Udrea, citata de Mediafax. Ministrul Turismului a mai declarat ca isi va petrece sarbatorile de iarna in Bucovina.

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • florin

    14 Februarie 2011, 10:35

    1

    ma numesc florin mihai, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0723022632. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *