Un argesean a taiat painea cu acelasi cutit cu care si-a injunghiat fratele - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

A taiat painea cu acelasi cutit cu care si-a injunghiat fratele

Din frate, un argesean s-a transformat in criminal cu sange rece. Infioratoarea fapta a avut loc aseara in comuna Nucsoara. Gelozia dusa la extreme si inecata in alcool l-au impins pe un barbat sa-si omoare fratele crezand ca acesta are o relatie cu nevasta sa.
Argesul este zguduit de crime. Dupa se sambata un recidivist a violat si omorat o batrana de 61 de ani care avea probleme psihice, in comuna Stalpeni, aseara un barbat din Nucsoara si-a omorat cu sange rece propriul frate. O crima care le-a dat fiori pana si anchetatorilor i-a ingrozit pe satenii din comuna Nucsoara. In casa familiei Filip locuiau, pana de curand, tatal, doi fii si concubina unuia dintre acestia, impreuna cu cei doi copiii. Acestia erau cunoscuti ca o familie de oameni muncitori. Certurile au inceput intre frati in urma cu o saptamana, dupa ce femeia l-a parasit pe Constantin Filip, luand cu ea si copiii, cel mai mic de doar cinci luni, pe care se pregateau sa-l boteze.
Barbatul a inceput sa-si inece amarul in paharul de bautura, alcoolul devenindu-i cel mai bun prieten. Asa a incoltit in mintea lui gandul ca femeia l-ar fi parasit pentru fratele mai mare. In zadar au incercat rudele sa-l convinga ca totul este in imaginatia lui, omul n-a vrut sa asculte si aseara, cand fratele sau mai mare, Ion, a venit de la munca, s-au luat la cearta. De aici pana la crima a fost doar un pas.

Sursa: Adevarul.ro

22.09.2010

 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *