Un nou Centru de Ocupare a fortei de munca la Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Un nou Centru de Ocupare a fortei de munca la Cluj

„Singura solutie pentru somerii clujeni de a depasi criza si de a se angaja este recalificarea“, a declarat ieri Antonio Piccino, director HR la Pirelli Tyres Romania.
Institutul de Formare Economica si Sociala Cluj si Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor Europroject Slatina au lansat proiectul „CORE-Corelarea fortei de munca cu cerintele pietei in Regiunile Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest“, finantat de Uniunea Europeana prin programul POSDRU.
Prin acest proiect se propune imbunatatirea competentelor somerilor din cele doua regiuni, in vederea facilitarii accesului la un loc de munca. Mai exact, prin programul lansat ieri vor fi create doua noi centre de Ocupare, din care unul la Cluj, care vor furniza grupului tinta, compus din minimum 1.638 de someri, o serie de servicii precum consiliere, mediere si formare profesionala. Este de asteptat ca 350 de oameni sa fie consiliati in cariera, iar alti 812 sa  primeasca driplome autorizate de CNFPA.
Parteneri la acest proiect sint S.C.Pirelli Tyres Romania, Prysmian Cabluri si Sisteme,  S.C. ALRO Slatina, Asociatia Patronilor si Meseriasilor (APM) Cluj si Fundatia „Luigi Clerici“.

sursa: monitorulcj.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *