Un sofer a accidentat grav sambata seara un copil, in Mioveni si speriat, a fugit de la locul accidentului - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

A accidentat un copil si a fugit

Un sofer a accidentat grav sambata seara un copil, in Mioveni si speriat, a fugit de la locul accidentului fara sa opreasca macar pentru a vedea in ce stare se afla victima.
Florin Dragos Caprescu, de 25 de ani, din Mioveni se plimba sambata seara cu masina sa, o Dacia Logan, pe strada Petre Zugravu din Mioveni. Dintr-o data, un copil care a vrut sa traverseze strada i-a sarit brusc in fata, iar soferul nu a mai putut sa-l evite si l-a lovit. Cu toate acestea, soferul nu a oprit sa vada ce s-a intamplat cu baietelul pe care il acidentase, ci si-a continuat drumul. Martorii la acest eveniment i-au retinut insa numarul masinii si au anuntat politia.
Cateva ore mai tarziu soferul a fost prins de politistii si retinut pentru 24 de ore. Intrebat de ce nu a oprit sa vada in ce stare este copilul pe care l-a lovit, Florin Dragos Caprescu le-a spus politistilor ca s-a speriat. Aseara, soferul a fost eliberat din arestul politiei. Andrei Daniel Soare, copilul de 8 ani pe care soferul l-a lovit s-a ales cu o fractura de clavicula si va avea nevoie de 70 de zile de ingrijiri medicale ca sa isi revina.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *