Un tanar a fost ucis din gelozie, in scara unui bloc - Ziare Mures

Stiri Mures  |  1 comentarii

Un tanar a fost ucis din gelozie, in scara unui bloc

Crima oribila intr-un bloc de pe strada Rodniciei, din cartietul Tudor, unde, aseara, un baiat de 19 ani si-a gasit sfarsitul in bratele prietenilor. Victima, Varga Andras, din Targu-Mures, locuia in chirie, impreuna cu un prieten, intr-un bloc din cartierul Tudor Vladimirescu . De doua zile, cei doi baieti gazduisera o fata, originara din Medias, venita la studii in Targu-Mures. Din cercetarile anchetatorilor rezulta ca ea ar fi fost marul discordiei dintre cei doi baieti.
Din marturiile vecinilor, aseara la ora 19.00, Varga Andras a fost vazut stand de vorba, la etajul I al blocului, cu un baiat de 17 ani. Se pare ca discutia era legata de fata venita pentru cateva zile in apartamentul victimei. „I-am vazut la etajul I cand am venit aseara de la lucru. Baiatul care a murit si inca un baiat, pe care nu l-am mai vazut pana acum, stateau pe casa scarii. I-am auzit vorbind linistit, nu se certau, nu pareau nervosi", spune vecina de la etajul II.

Sursa: Adevarul.ro

02.08.2010
Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • Miga

    02 August 2010, 20:18

    1

    •Tot ce se vorbeste in presa...e vrajeala mare...totusi...daca at-i fii mai destepti va-ti uita pe youtube si acolo sunt dovezi clare despre criminal..si ce avea de gand...toate astea ar putea ajuta procesul ca sa stea cat mai mult....

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *