Universitatea Craiova a intrat in insolventa

Sport  |  0 comentarii

Clubul oltean de fotbal in pericol

Oltenii au probleme. Fotbal Club U Craiova SA a intrat în insolvenţă şi va fi reorganizat de Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), administratorul judiciar al societăţii numit prin decizia Tribunalului Braşov din data de 27 iulie 2011, se arată într-un comunicat al CITR, remis, luni.
CTITR a precizat că după primele analize ale activităţii Fotbal Club U Craiova SA a rezultat că reorganizarea reprezintă cea mai avantajoasă opţiune pentru creditori. Totodată, administratorul judiciar doreşte să infirme informaţiile apărute în presă, potrivit cărora societatea de practicieni în insolvenţă ar fi preluat conducerea clubului de fotbal.

Vremea Craiova            
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


 Dreptul de administrare al societăţii nu a fost ridicat însă administrarea acesteia urmează a se efectua sub supravegherea administratorului judiciar", a declarat Andreea Anghelof, managing partner Casa de Insolvenţă Transilvania.
CITR va analiza decizia de dezafiliere a clubului oltean din cadrul FRF, măsură care, în opinia administratorului judiciar, a avut consecinţe grave prin pierderea drepturilor federative ale jucătorilor, ceea ce afectează patrimoniul grupării.
Federaţia Română de Fotbal a anunţat, la 20 iulie, că gruparea Universitatea Craiova a încălcat grav statutul federaţiei, astfel că a fost exclusă provizoriu de Comitetul Executiv până când măsura va fi validată de Adunarea Generală a FRF.
Universitatea Craiova a refuzat să-şi retragă acţiunile în instanţele civile împotriva Federaţiei Române de Fotbal, iar Comitetul Executiv al FRF a decis dezafilierea clubului.
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că decizia Comitetului Executiv de a exclude clubul Universitatea Craiova a intrat imediat în vigoare, singura posibilitate ca această hotărâre să fie anulată fiind în cadrul votului Adunării Generale din martie sau aprilie 2012.
Înfiinţată la 5 septembrie 1948, gruparea Universitatea Craiova are în palmares patru titluri de campioană şi şase Cupe ale României. Formaţia olteană este prima echipă din România care a disputat o semifinală de cupă europeană (Cupa UEFA, ediţia 1982-1983).Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *