Universitatea Craiova huidu vulcan etna medic greva fisc politia masina piturca internet stiri ziare Dolj

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Comunicat Universitatea Craiova

Având în vedere declaraţiile domnului Victor Piţurcă din cadrul conferinţei de presă organizată  miercuri, 12 ianuaraie 2011, dar şi în urma speculaţiilor făcute pe această tema SC U. Craiova SA anunţă intenţia de efectuare a unui audit, în cadrul societăţii, cu o firmă specializată, selectată în baza unei oferte publice.

Şerban Huidu se simte bine şi urmează programul de recuperare la spitalul din Innsbruck

Realizatorul TV Şerban Huidu se simte bine şi face exerciţiile din programul de recuperare fizică la Spitalul Universitar din Innsbruck (Austria), însă nu se ştie deocamdată când se va întoarce în ţară, potrivit reprezentanţilor postului Prima TV.

Vulcanul Etna s-a trezit la viaţă cu o mică erupţie

Vulcanul Etna din Italia s-a trezit din nou la viaţă printr-o mică erupţie caracterizată de scurgeri piroclastice şi de emanaţii de gaze şi cenuşă ce a provocat închiderea joi dimineaţă a unui aeroport din apropierea sa.

Un medic din Slatina a fost repus în funcţie de magistraţi, deşi un copil tratat de el a murit

Decizie intens comentată a Tribunalului Olt. Medicul Mircea Tuşciuc de la Spitalul din Slatina va fi repus în funcţie. Este vorba de medicul care vara trecută a pus mâna în ghips unui copil iar două zile mai târziu micul pacient a murit de septicemie.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Rommel Voicu a cerut 10 ani de închisoare

Astăzi a avut loc prima şedinţă de judecată în procesul lui Rommel Voicu, tânărul care l-a înjughiat mortal pe Andrei Goreci şi care este judecat pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat, tentativă de omor calificat şi port ilegal de cuţit.

Învăţătoarea grevistă din Caracal s-a întors la catedră

Învăţătoarea care a stat în greva foamei 70 de zile s-a întors la catedră! Cristiana Anghel a preluat, la şcoala din Caracal unde e titulară, o grupă formată din 12 copii cu cerinţe speciale şi a avut prima întâlnire cu ei şi părinţii acestora.

 Un angajat din cinci de la Fisc va pleca acasă în 2011

Gheorghe Ialomiţianu a anunţat că 20% din angajaţii de la Finanţe ar putea fi daţi afară anul acesta.

Maşina poliţiei din Sadova a fost vandalizată de hoţi

Poliţiştii din localitatea doljeană Sadova nu mai pot folosi Loganul de serviciu. Asta pentru că maşina a fost vandalizată şi a rămas fără numere de înmatriculare. Până se va lămuri situaţia, oamenii legii patrulează pe jos prin comună.

sursa: editie.ro

Piţurcă: Nu am putut să scot clubul din mocirlă

Suspendat din funcţia de manager general al Universităţii, Victor Piţurcă a organizat aseară o conferinţă de presă de adio, în care a povestit aventura sa la clubul patronat de Adrian Mititelu.

Autobuze ce n-a văzut Craiova

Craiova vrea să îmbrace haine noi în 2011. În acest an vor începe lucrările la pasajul suprateran, la modernizarea mai multor bulevarde, iar parcul auto al Regiei de Transport va număra 20 de autobuze nou-nouţe.

Omul care va unelti şi dincolo de moarte

Raul Volcinschi a fost condus ieri pe ultimul drum la Craiova de cei mai apropiaţi prieteni, care şi-au promis că nu-l vor uita niciodată şi că vor spune mai departe povestea vieţii unui om neînfricat, care le-a împărtăşit propriile experienţe de viaţă.

Escroci pe internet, ridicaţi de poliţişti

Ofiţerii de la Crimă Organizată din Craiova, Olt, Bucureşti şi Piteşti, coordonaţi de un procuror din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Olt, au reuşit să destructureze ieri o grupare formată din 13 persoane care au înşelat mai mulţi străini prin postarea de oferte fictive pe internet.

Începe nebunia Declaraţiei 112

Dezbaterea publică organizată ieri la DGFP Dolj s-a dovedit de interes pentru economiştii firmelor doljene, prezenţi în număr mare la întâlnire. Reprezentanţii firmelor au aflat cum se completează Declaraţia unică (Formularul 112), cum se depune şi cum se validează. Firmele sunt convinse că va fi o nebunie în primele luni după implementarea noului sistem.

sursa: gds.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *